SEAT Arona: Vozite bez straha | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
Bezbjednost

Vozite bez straha

Ne postoji dovoljno sigurno. Zato je svaki dio novog modela SEAT Arona dizajniran sa prioritetom za vašu bezbjednost. Za vašu zaštitu i zaštitu onoga što vam je najvažnije. Hrabrost dolazi iz spoznaje za šta ste u stanju.

detekcija mrtvog ugla

Vidite ih kako dolaze.

Uvijek pravite pokrete sa potpunom samouvjerenošću. Vaša SEAT Arona dolazi sa detekcijom mrtvog ugla koji će vas upozoriti na vozila koja se nalaze iza vas prilikom promjene kolovozne trake.

ACC i Front Assist

Ohrabrite se. Zaštićeni ste.

Nova SEAT Arona ima neke specijalne pokrete, kao što je Front Assist. Ako vozilo ispred vas naglo zakoči, sistem reaguje trenutno i održava sigurnu udaljenost. Adaptivna kontrola brzine pobrinuće se da se vaša brzina održava konstantno tako da možete da ostanete fokusirani i krstarite pod kontrolom.

 

Sigurnosne funkcije

Upoznajte put. Unazad.

Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane

Ponovo se uključujete u saobraćaj? Bez brige. Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane automatski zaustavlja vozilo ako se iza vas nađe vozilo ili drugi objekat. Tako vam ostaje da se brinete samo kuda ste se uputili.

SISTEM ZA KOČENJE U SLUČAJU LANČANOG SUDARA

Ako dođe do nesretnog slučaja, aktivira se automatski sistem za kočenje prilikom višestrukog nalijetanja, koji će obezbjediti da se SEAT Arona zaustavi trenutno i time izbegnu posljedice lančanog sudara.

detekcija umora vozača

Čak i izdržljivima treba odmor ponekad. Praćenjem ponašanja vaše nove SEAT Arone sistem može da prepozna vaš umor i predloži vam da napravite pauzu.

Hill hold kontrola

Nebo je granica.

Kako funkcioniše.

Na gradskim usponima ste bez brige sa novim modelom SEAT Arona. Hill Hold će spriječiti da vozilo krene unazad pri kretanju na usponu bez upotrebe ručne kočnice. 

Stražnja kamera i asistent za parkiranje

Pametni manevri.

Krećete se unazad do uskog parking prostora? Nova SEAT Arona čini taj manevar lakim kao i kretanje naprijed. Stražnja kamera prikazuje putanju na prednjoj konzoli, a asistent za parkiranje završava proces.