Dizajn: Funkcija i forma | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Drugi vodič. Isti put.

Kada se usudite na napravite promjenu, dese se nevjerovatne stvari.
Nova SEAT Arona je dizajnirana da bude drugačija, spolja i iznutra.
Perfektan balans forme i funkcije.
Da li ste spremni za izazov?

VANJSKI IZGLED

Samopouzdanje vam dobro stoji.

Nemojte biti stidljivi? Nova SEAT Arona je dizajnirana za izdvajanje iz mase. Full LED prednja svjetla, i zadnja svjetla u LED tehnologiji, da bolje vidite i budete viđeni. Izražena zaobljenja i oštre dinamčne linije pobrinuće se da izgledate dobro u svim svojim aktivnostima.

BOJE

Vjerujte svojim instinktima.

Ostalo
Aluminijske felge

Osvojite cestu

Snaga. Lakoća. Agilnost. Znate kuda ste se uputili. Stignite sa stilom. Dodajte zaštitu luka krila, veliki klirens i ne postoji stvar koju ne možete da uradite.

DIZAJN unutrašnjosti

Uskočite

Dođe trenutak u životu kada želite više. Više prostora. Budite zahtjevni. Tražite dodatno. Nova SEAT Arona će ispuniti očekivanja.
Unutrašnjost

Ljepota dolazi iznutra

Jeste li se udobno smjestili? Tako i treba biti. Nova SEAT Arona je s izborom visokokvalitetnih presvlaka sjedala spremna za svaku vožnju. Suputnici mogu uživati u najudobnijoj opuštenoj vožnji.

 

 

AMBIJENTALNO SVJELTO

Atmosfera. Vaš dizajn.

Promijeni boju

Život može biti divan ako pratite svoj instinkt. Pritiskom dugme amožete promijeniti boju unutrašnjosti tako da odgovara vašem raspoloženju.

PROSTOR U UNUTRAŠNJOSTI

Izgleda da možete da imate sve.

Protegnite se. Raširite krila. Zatalasajte. Povedite ih ili se spakujte sami i krenite. Ima dovoljno prostora za sve u novom modelu SEAT Arona.

prtljažni prostor

Zašto kompromis?

Kada pravite velike korake, ponekad je potrebno da sa sobom poneste i velike stvari. Zbog toga novi model SEAT Arona ima zapreminu prtljažnika od 400 litara? Šta god želite.