Tehnologija

Dobre ideje

Nova SEAT Ateca prepuna je sjajnih ideja i inovacija koje će Vaš put učiniti sigurnijim, zabavnijim, udobnijim i uvijek umreženim.

4Drive tehnologija

Nezaustavljiva

 

Sa 4Drive pogonom na svim točkovima budite sigurni i bezbjedni na putu u svim vremenskim uslovima. Aktivirajte profile vožnje "Off-road" ili "Snow" i uživajte u vožnji.

Promjena vremena
Top-view-kamera i Parking asistent

Parkiranje je postalo lako

Parkiranje vozila nije nikad bilo lakše, zahvaljujući kamerama sa uglom vidljivosti od 360 stepeni i ultrazvučnim senzorima za mjerenje rastojanja. SEAT Ateca Vas može i sama ako to želite automatski usmjeriti na parking prostor.

Bežični punjač

Prazna baterija? Nema problema.

Napunite bateriju bez kabla. Stavite telefon na mjesto bežičnog punjača modela SEAT Ateca i baterija Vašeg uređaja biće brzo napunjena.

Digitalna kontrolna tabla

Ostanite fokusirani

Funckionalnost

Mala pomoć svakodnevno

Električna vrata prtljažnika

Zahvaljujući senzorskoj kontroli otvaranja prtljažnika, vrata će se automatski otvoriti kada niste u mogućnosti da koristite ruke.

Keyless - start sistem „KESSY“

Automatsko otključavanje i zaključavanje vrata bez potrebe da uzimate ključ u ruke. Jednom kada priđete modelu SEAT Ateca vrata će se sama otključati.

 

Otkucaji srca

 

Start dugme će svetleti pulsirajuće u ritmu srca kad god priđete sa ključem vašem vozilu.

Električna kuka

Pritiskom na dugme elektirčna kuka će se rasklopiti i pripremiti za vuču. Sa modelom SEAT Ateca uvijek ste za sve spremni.

Full link-tehnologija

Uvijek povezani

 

Sa Full Link-Tehnologijom  lako povežite model SEAT Ateca sa Vašim pametnim telefonom  i koristite sve Vaše aplikacije i multimedijalni sadržaj.

Promjena prikaza

Više o SEAT Ateci?