Porsche Sarajevo
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Nova SEAT Ateca

OD

35.342,00 KM

TEHNOLOGIJA

4DRIVE

NOVO

Full Link-Tehnologija

KOMFORT

Senzorsko otvaranje prtljažnika
DIZAJN

Izgled samouvjerenosti

Nova SEAT Ateca nastupa samouvjereno sa svojim dinamičnim stilom i prepoznatljivim oštrim linijama. U unutrašnjosti sve je dizajnirano tako da svakodnevnu rutinu pretvori u najveće zadovoljstvo. Ergonomski dizajnirana centralna konzola i prostranost čine da ovaj SUV model prevazilazi sva očekivanja.

TEHNOLOGIJA

Dobre ideje

Neka vaše dnevne rutine i urbano iskustvo uz pomoć napredne tehnologije budu opuštenije i zabavnije. SEAT Full-Link Tehnologija omogućava Vam da povežete svoj pametni telefon i koristite svoje aplikacije tokom vožnje. Na raspolaganju je i port za bežično punjenje uređaja tako da je Vaš telefon uvijek spreman za upotrebu.

SEAT Full Link-Tehnologija
Bežični punjač
Pogon na svim točkovima 4DRIVE
Top-View-Kamera i Parking asistent
Senzorska kontrola otvaranja prtljažnika
BEZBJEDNOST

Sigurnost na putevima

Za sigurnost na gradskim ulicama poseban značaj imaju predvidljive situacije koje SEAT Ateca čini jednostavnima i rutinskim. Sa asistentom za gradske gužve i detekcijom mrtvog ugla česta promjena trake je mnogo bezbjednija. *Dostupno samo uz DSG 

Prepoznavanje saobraćajnih znakova
Detekcija mrtvog ugla
Front Assist - nadzor prostora ispred vozila
Full-LED-prednji farovi
SNAGA I EFIKASNOST

Efikasnost sa dobrim osjećajem

Vaše putovanje na posao je postalo zadovoljstvo. Nova SEAT Ateca kombinuje izuzetnu efikasnost i moćne performanse. Veoma niska potrošnja uz veliki obrtni moment i motor od 140kW (190KS)  čini je veoma dinamičnom i preciznom na svim tipovima terena.

DETALJI

Pun sjajnih detalja

Svi spoljašnji i unutrašni detalji novog modela SEAT Ateca svakodnevnu rutinu pretvaraju i niz posebnih iskustava. Inovativne tehnologije i prepoznatljiv dizajn novi SUV pretvaraju od običnog u jedinstveni.
DODATNA OPREMA

Praktični dodaci

Uz veliku ponudu SEAT originalne dodatne opreme model SEAT Ateca možete potpuno prilagoditi svojim potrebama bez obzira da li Vam je potrebna veća udobnost ili praktična rješenja za transport.