Porsche Sarajevo
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
INSIDE SEAT

Unutar našeg svijeta SEAT

Naša vozila su obavijena entuzijazmom, ovdje možete pogledati u samo srce SEAT-a i vidjeti kako smo povezali uživanje i tehnologiju. Doživite iz neposredne blizine postulate na kojima počiva naš slogan Tehnologija za uživanje. 

Divan napredak

U proizvodnji naših modela posebna pažnja se posvećuje svakom detalju. Vrijednosti naše marke počivaju na davanju smisla dizajnu i karakteru naših modela. Naša ljubav se u njima ogleda kroz ljepotu i perfekciju.

Hiljadu sjajnih ideja

Naša inovativna snaga počiva na više od 1.000 naših kolega u tehnološkom centru u Martorell-u. To je centar i srce dizajna i razvoja naših vozila. Odatle mi tehnologiji dajemo život.

Uživajte u vožnji

Nije sve samo u brzini. Bilo da je putovanje dugačko ili kratko, da je brzo ili traje, važno je da udobno i prijatno. To je cilj razvoja svake od komponenti koje se nalaze u našim vozilima.

Strast ka savršenstvu

Mi smo perfekcionisti i znamo da i najmanji detalj čini veliku razliku. Znamo da svaki se svaki dio može posmatrati kao detalj i zato smo posvećeni da apsolutno sve bude  izrađeno od najkvalitetnijih materijala.

Budućnost počinje sada

Svakim proizvedenim vozilom mi preuzimamo odgovornost za životnu sredinu. Zato veoma pažljivo planiramo proizvodnju i resurse.

Nastanak historije

Naša hstorija nastala je prije 60 godina, od tada naša historija se samo razvija: sa milionima iskustava na svakom vozilu koje smo proizveli.