2020

Aktuelne SEAT akcije

SEAT Ibiza

Osjeti ritam!

Najprodavaniji SEAT-ov model u bogato opremljenoj izvedbi sa parking senzorima, aluminijskim felgama, maglenkama i sa modernim i agilnim benzinskim agregatom 1.0 MPI /80 KS je dostupan za fantastičnih 19.900 KM, ili 199 KM mjesečno putem Porsche Leasinga bez potrebnog učešća u prvom plaćanju. Prva registracija je gratis. Dodatno kupac na poklon dobija 4 zimske gume. 

Sve dodatne informacije o akciji i kupovini potencijalni kupci mogu potražiti kod svojih ovlaštenih SEAT partnera u BiH. 

*Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 210,68 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om iznosi 9.762,68 KM. Obavezni AO i kasko osiguranje za vrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu.

Prikaz modela je simboličan.

AKTUELNE AKCIJE

Pronađi dilera

Naši SEAT dileri će Vas informisati o aktuelnim akcijama za SEAT modele. Informirajte se sada.