Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
2020

Aktuelne SEAT akcije

Arona Style

Za novi početak sa stilom!

Najprodavaniji SEAT-ov gradski crossover u bogato opremljenoj Style izvedbi sa modernim i agilnim benzinskim agregatom 1.0 TSI /115 KS je dostupan za privlačnih 27.500 KM sa PDV-om. Dodatno putem operativnog leasinga kompanija Porsche Leasing je kreirala ponudu u kojoj mjesečna rata za kupovinu iznosi 290 KM bez potrebnog učešća u prvom plaćanju. 

Sve dodatne informacije o akciji i kupovini potencijalni kupci mogu potražiti kod svojih ovlaštenih SEAT partnera u BiH. 

*Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 290 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja.

Prikaz modela je simboličan.

AKTUELNE AKCIJE

Pronađi dilera

Naši SEAT dileri će Vas informisati o aktuelnim akcijama za SEAT modele. Informirajte se sada.