SEAT originalna dodatna oprema

Vaše jedinstveno uživanje u vožnji.

Personalizujte svoje urbano vozilo jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Ako imate dodatna pitanja, molimo kontaktirajte vašeg SEAT servisnog partnera.

Aerodinamički kit

Želite pomjeriti granice?

Novi Aerodinamički kit, uvijek u fokusu. Uživajte u klasičnom sportskom izgledu u Vašoj omiljenoj boji. Pored aerodinamik kita na raspolaganju su i različiti specijalni detalji za unutrašnjost vozila.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

Infotainment

Posljednji krik tehnike

Kada je SEAT u pitanju, najmodernija tehnika ne skriva se samo ispod poklopca motora, ona je dio i unutrašnjeg prostora: tako su adapteri za pametne telefone i uređaj za reprodukciju muzike odgovorni za najvišu razinu povezivanja. Pomoću handsfree sistema možete se usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati, dok će vam uređaji za navigaciju pokazati najbrži put do cilja.

Unutrašnjost

Sportski karakter

Dizajnirajte unutrašnjost svog vozila potpuno u skladu s vašim ukusom. Počevši od kola upravljača, podnih prostirki, papučica, individualnog vrha ručice mjenjača sve do zaštitnih letvica u pragovima - svi će pronaći nešto za sebe. Odaberite između triju elegantnih linija dizajna: Ibiza Sport, Ibiza Trend ili Ibiza Urban.

Više o SEAT Ibizi?