Tehnologija

Zašto čekati sutra

Nema potrebe da čekate. Sve je već tu, upravo sada. U novoj SEAT Ibizi sa 8" ekranom imate svu posljednju SEAT tehnologiju koja Vam pomaže da sigurno vozite kroz grad (i kroz život, naravno). Uskačite. 

Povezanost

Bežični punjač

Ako nije lahko, onda nije ni praktično. Samo postavite svoj pametni telefon na Bežični punjač i napunite ga bez kablova. GSM pojačivač signala se brine da uvijek budete dostupni.

BeatsAudio™

AUDIO SISTEM

Svaka avantura ima svoju pjesmu. Na novoj SEAT Ibizi sa BeatsAudio™ sistemom imate ozbiljan zvuk u vozilu, sa jakim 300W pojačivačem, šest zvučnika i visoko kvalitetnim subwoofer-om. Krstarite s klasičnom ili pojačajte tehno muziku i prepustite se uživanju.

Navigacija

8" ekran

Želite doći negdje bez napora. Na 8" ekranu koristite navigaciju, SEAT Full Link, kao i korisne parking senzore. Vaš komandni centar.

PRONAĐI PUT

Digitalna kontrolna tabla

Ostanite fokusirani

Sve informacije su na jednom mjestu. Digitalna kontrolna tabla pokazuje sve što Vam treba na pravom mjestu. Mape? Tu su. Želite provjeriti pritisak u gumama? To je lako. Sa najboljom kvalitetom slike na 10,2" ekranu, Digitalna kontrolna tabla sprječava da Vas nešto ometa i omogućava da ostanete fokusirani na vožnju.

Tehnologija

Još više zabave

Kessy sistem

Uđite ili izađite u otkucaju srca. Pulsirajuće dugme automatski se uključuje kada otključate Vašu SEAT Ibizu. Dovoljno je da pritisnete dugme za start motora.

Drive profile

Želite krstariti? Opustiti se? Želite sportsku vožnju? SEAT Drive Profile znači da se svaka vožnja odvija kako Vi želite. Postavite modul koji želite i uživajte.

Stražnja kamera

Sa kamerom za vožnju unazad, parkiranje je mnogo lakše. Integrisana u vrata prtljažnika prenosi sliku na ekran Vaše SEAT Ibize i omogućava Vam da sa lakoćom savladate i najmanje parking prostore. 

Više o SEAT Ibizi?