2020

Aktuelne SEAT akcije

SEAT Leon

Rođen pod suncem

Najpopularniji SEAT-ov model u bogato opremljenoj Xcellence izvedbi sa modernim i agilnim benzinskim agregatom 1.5 TSI /150 KS, te dosta dodatne opreme kao što je bežični punjač, kamera za parkiranje, parking senzori naprijed i nazad, DCC-prilagodivi amortizeri, 18" aluminijske felge, navigacijski sistem 10" touchscreen, Full link, alarm, Kessy sistem, je dostupan za fantastičnih 464 KM mjesečno putem Porsche Leasinga bez potrebnog učešća u prvom plaćanju. Prva registracija je gratis.

Sve dodatne informacije o akciji i kupovini potencijalni kupci mogu potražiti kod svojih ovlaštenih SEAT partnera u BiH. 

*Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 450,98 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada s PDV-om iznosi 22722,98 KM. Obavezni AO i kasko osiguranje za vrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu.

Prikaz modela je simboličan.

AKTUELNE AKCIJE

Pronađi dilera

Naši SEAT dileri će Vas informisati o aktuelnim akcijama za SEAT modele. Informirajte se sada.