Dizajn - Leon 5D - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Najmodernija privlačnost

Novi SEAT Leon modernog je i jedinstvenog dizajna, što mu daje neuporedivu privlačnost koja je prikladna za sve aktivnosti. On nudi i izuzetno puno prostora kako biste mogli uživati u najboljim trenucima u životu i proživjeti svaki dan bez ograničenja.

VANJSKI DIZAJN

Jedinstven izgled

Vanjski izgled novog SEAT Leona odmah će vas privući. Njegove su linije pažljivo birane i na taj je način nastalo elegantno vozilo aerodinamičnih linija kojemu prednji i stražnji branici dodaju još ono nešto.

FULL LED SVJETLA

Osvijetlite svako putovanje

PREKIDAČ ZA SVJETLA

Full LED glavna svjetla novog SEAT Leona upečatljive su ikone njegovog dizajna. Ona u sebi objedinjuju ljepotu dizajna, poboljšanu tehnologiju i sigurnost.

SPEKTAR BOJA

Raspoložive boje

Ostalo
ALUMINIJSKE FELGE

Potpuna elegancija

Veliki izbor aluminijskih felgi vam omogućava da dizajnirate svoje vozilo točno onako kako želite. S opcijskim aluminijskim felgama veličine između 16" i 18" pronaći ćete pravu opciju.

Dizajn interijera

Uskočite

Prilikom dizajniranja unutrašnjosti novog SEAT Leona mislili smo na vaše suputnike i prvenstveno na vas. Osim luksuznih presvlaka sjedala i zamašnog prostora tu su i novokoncipirana armaturna ploča u potpunosti prilagođena vozaču i osvijetljena vozačka konzola. Zahvaljujući ovom ergonomičnom dizajnu možete bez problema pristupiti svim nevjerojatnim funkcijama ovog automobila, dok svi suputnici na stražnjim sjedalima mogu uživati u komforu.

PRESVLAKE SJEDIŠTA

Ljepota dolazi iznutra

Jeste li se udobno smjestili? Tako i treba biti. Novi SEAT Leon je s izborom visokokvalitetnih presvlaka sjedala spreman za svaku vožnju. Suputnici mogu uživati u najudobnijoj opuštenoj vožnji.

AMBIJENTALNO SVJELTO

Komfor u svakoj boji

ODABIR BOJE

Obojite svaku vožnju pomoću ambijentalnog osvjetljenja u različitim bojama. Pronađite boju koja odgovara vašem raspoloženju.

VARIJANTA

Xcellence-stil života

Uživajte u životu u velikom stilu uz varijantu opreme XCELLENCE u novom SEAT Leonu. Učinite svaku vožnju jedinstvenim doživljajem s ovim dodatnim daškom elegancije zahvaljujući kromiranim detaljima i izvanrednim finesama u izvedbi.

Panoramski krov

Osvjetljuje svako putovanje

LED stražnja svjetla

Savršena kombinacija dizajna i tehnike

Aluminijske felge

Ekskluzivni dizajn

Prednja maska

Moderan, upadljiv izgled

Kromirani detalji

Izvedeni s malim luksuznim finesama
VARIJANTA

Dinamika u svakom detalju

FR je savršen za sportski duh i dodaje dinamičnost već sportskom izgledu modela Leon. 18" Aluminijske felge, ekskluzivna unutrašnjost i kožni multifunkcionalni upravljač doslovno Vam pružaju osjećaj kvaliteta. Završni detalji poput aluminijskih lajsni na pragovima i specifičnih branika će Vas oduševiti.

Aluminijski prag na vratima

Dizajn detalja

Presvlake sjedišta

Visoki kvalitet u unutrašnjosti

Aluminijske felge

Dinamični dizajn

FR logo

Ekskluzivnost i u najmanjim detaljima

Sportski branici

Detalj koji iznosi sportski duh na ulicu