Dodatna oprema - Leon 5D - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT ORIGINALNA DODATNA OPREMA®

Ovo je Vaš Leon

Neka Vaš SEAT Leon bude jedinstven uz pomoć SEAT  Originalne dodatne opreme®. Izaberite između sportskih, praktičnih ili elemenata za udobnost.

AERODYNAMIC KIT

Predvodnik

Novi Leon izdvaja se iz mase zadivljujućim aerodinamičnim kitom. Budite na čelu i ostavite ostale za sobom dok se dive detaljima na zadnjem kraju Vašeg SEAT Leon-a.

NALJEPNICE

Žestoke trake

Novom modelu SEAT Leon ne treba ništa više da bi bio sjajan, ali ako ipak želite da naglasite sportsku crtu, bijele trake su odličan izbor.
Neki kažu da izgleda sportski, drugi jedinstveno. Mi kažemo nezaustavljiv!

TRANSPORTNA RJEŠENJA

Ponesite sve što Vam je potrebno

OTKRIJTE

Postoje predmeti koji su preveliki da se nose na put. Zbog toga smo dizajnirali dodatne elemente za transport takvih predmeta o obezbjedili da budete spremni da ponesete bilo šta bilo gde.

LANCI ZA SNIJEG

Najbolje je biti spreman

Po snijegu, najbolje je biti pripremljen sa Leon lancima za snijeg koji obezbjeđuju maksimalnu trakciju. Ovaj specijalni sistem zakačen je za pogonske točkove i jednom kada su montirani, nema potrebe za brigu.

ZAŠTITA

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavjesice blatobrana.

SEAT Partneri u vašoj blizini