Tehnologija - Leon 5D - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
TEHNOLOGIJA

Tehnika, zadovoljstvo u vožnji

Održavati aktivan život može nekada biti izazov. Zbog toga je zasigurno od pomoći kada na raspolaganju imate svu moguću tehnologiju kako bi sve moglo teći bez problema. Novi SEAT Leon opremljen je najnaprednijim novitetima tako da možete uživati u svakom trenutku.

OPREMA

Bežični punjač

Možda je već postala navika imati rezervni plan, ali u novom SEAT Leonu možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

Sigurna veza

Koji vozač ne bi želio imati oči i na leđima? Novi SEAT Leon pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Ona brine za to da vam ne promakne ništa što se događa iza vas.

TEHNOLOGIJA

Zabava za svakoga

OTKRIJTE

Infotainment sistemi kao Navigacijski sistem, Media sistem Plus, Full Link tehnologija i 8" touchscreen u novom SEAT Leonu Vam pružaju sve što Vam je potrebno za zabavu cijele obitelji i da uvijek ostanete u pravom smjeru.

UDOBNOST I TEHNOLOGIJA

Naslonite se i opustite

1
2
3
4
1
SENZOR ZA KIŠU I SVJETLO

Senzor za kišu otkriva kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš novi SEAT Leon utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

2
BEŽIČNI PUNJAČ

Baterija na Vašem telefonu je prazna? Nema problema kada imate Bežični punjač u svom Leon-u.

3
KESSY SISTEM

Ruke su vam zauzete? Tipična situacija. Zahvaljujući KESSY sistemu svoj novi SEAT Leon možete otključati i zaključati bez vađenja ključa iz torbe.

4
SEAT DRIVE PROFILE

Stvari ne teku uvijek onako kako biste vi to željeli, život nije predvidljiv. Međutim, u svom vozilu ipak imate kontrolu nad svim. Odaberite između modula vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da i na cesti stvari teku onako kako vi to želite.

MOTORI

Šta Vas pokreće?