Bezbjednost - Leon CUPRA - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
BEZBJEDNOST

Puno sigurne zabave

Maksimalna snaga zahteva maksimalnu bezbjednost. Ko izveze model SEAT Leon CUPRA na ulicu mora biti siguran da ima dobru kontrolu. Brojni aktivni i pasivni sistemi bezbjednosti osiguraće da uživate u svojoj strasti na siguran i bezbjedan način.

 

ASISTENT ZA GUŽVE U SAOBRAĆAJU

Dosta je stresa, uživajte!

Za novi SEAT Leon CUPRA saobraćajne gužve mogu biti prilika za opuštanje. Asistent za gužve u saobraćaju procjenjuje udaljenost od vozila ispred vas te regulira povećanje i smanjenje ubrzanja.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Vaš čuvar

Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova sinkroniziran je s Vašom prednjom kamerom. Senzori detektuju ograničenja brzine, zabrane preticanja i najave radova na cesti s ciljem da Vas upozore na ono što slijedi.

PASIVNI SISTEMI SIGURNOSTI

Vaš lični asistent

MONITORING PJEŠAKA

Dodatni par očiju nikad se ne može prevariti. SIstem zaštite pješaka evidentira ako netko prolazi ispred vozila i prije automatskog kočenja daje zvučno i vizualno upozorenje.

ELEKTRONSKA KONTROLA STABILNOSTI

Elektronski program stabilnosti ESP doprinosi vašoj bezbjednosti tako što sprječava vozilo da  izgubi putanju i osigurava stabilnost na svakoj podlozi.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

U novom SEAT Leonu CUPRA možete se opustiti znajući da asistent za hitne slučajeve interveniše kada vi to niste u stanju učiniti na način da automatski počinje postupak kočenja kako bi vas upozorila i u konačnici potpuno zaustavio vozilo.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE UMORA

Otvorenih očiju

Aktivni stil života pun je uzbuđenja i može uzrokovati umor. Ne morate se brinuti ako ste na putu jer će vas sistem za prepoznavanja umora održavati budnima.

LANE ASSIST

Na pravom putu

Asistent za zadržavanje voznog traka pomaže Vam da ostanete u željenom voznom traku te Vas upozorava ako iz njega izlazite i automatski korigira smjer vozila.

ASISTENT ZA DUGA SVJETLA

Uvijek korak ispred

PROMJENA USLOVA

Asistent za duga svjetla automatski podešava u zavisnosti od uslova vožnje. Kada primijeti vozilo u suprotnom pravcu ili naseljeno područje, duga svjetla se privremeno gase. Na ovaj način je noćna vožnja mnogo lakša.