Dodatna oprema - Leon CUPRA - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

Za Vaš jedinstveni SEAT

Neka vaš  SEAT bude baš poseban: sa SEAT Originalnom  dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati Vama i Vašem SEAT modelu.

Transport

Rješenje za svaki tip prtljaga

Za odmor, slobodno vreme ili sportske aktivnosti SEAT se pobrinuo da sve bitne stvari budu svuda sa vama. Poprečni krovni nosači su baza na koju se mogu dodati različita praktična rješenja za transport npr. nosač za bicikl.

INFOTAINMENT

Tehnologija posljednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti novog SEAT-a. Obezbjeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vrijeme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će Vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

Zaštita

Dobro zaštićen

Da Vaš SEAT što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavjesice blatobrana.

SIGURNOST

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dečija sigurnosna sjedišta tako i za ostalu dodatnu opremu.

SEAT partneri u Vašoj blizini