Dizajn - Leon ST - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

SAVRŠEN PROSTOR ZA PORODICU

Novi SEAT Leon ST je najveći predstavnik  Leon porodice.  Da bi bilo što više prostora, ovaj markantni član porodice je detaljno i pažljivo projektovan.  Sve što očekujete od vozila za roditeljske dane je tu.

VANJSKI DIZAJN

Porodični život sa stilom

Novi SEAT Leon ST je dizajniran da iskombinuje prepoznatljivi dizajn Leon porodice sa mnogo prostora. Za još više elegancije tu su i kromirani krovni nosači, kromirani okviri prozora i kromirana rešetka hladnjaka.

 

FULL LED PREDNJA SVJETLA

Osvijetlite svaki put

Full LED prednja svjetla su jedan od najbitnijih detalja na novom SEAT Leon ST. Spajaju prelijepi dizajn, visoku tehnologiju i sigurnost u jednu stavku.

SPEKTAR BOJA

Raspoložive boje

Ostalo
AMBIJENTALNO SVJELTO

Komfor u svakoj boji

ODABIR BOJE

Obojite svaku vožnju pomoću ambijentalnog osvjetljenja u različitim bojama. Pronađite boju koja odgovara vašem raspoloženju.

ALUMINIJSKE FELGE

Potpuna elegancija

Veliki izbor aluminijskih felgi vam omogućava da dizajnirate svoje vozilo točno onako kako želite. S opcijskim aluminijskim felgama veličine između 16" i 17" pronaći ćete pravu opciju.

PRESVLAKE SJEDIŠTA

Ljepota dolazi iznutra

Jeste li se udobno smjestili? Tako i treba biti. Novi SEAT Leon ST je s izborom visokokvalitetnih presvlaka sjedala spreman za svaku vožnju. Suputnici mogu uživati u najudobnijoj opuštenoj vožnji.

KAPACITET PRTLJAŽNIKE

Uvijek mjesta za zabavu

Nikad dovoljno prostora u automobilu, zar ne? Leon ST posjeduje impresivni prtljažnik sa kapacitetom do 1470 litara. Sa ovoliko prostora možete obaviti sve aktivnosti koje ste planirali.

 

Otkrijte
VARIJANTA

Xcellence-stil života

Uživajte u životu u velikom stilu uz varijantu opreme XCELLENCE u novom SEAT Leonu ST. Učinite svaku vožnju jedinstvenim doživljajem s ovim dodatnim daškom elegancije zahvaljujući kromiranim detaljima i izvanrednim finesama u izvedbi.

Panoramski krov

Osvjetljuje svako putovanje

LED stražnja svjetla

Savršena kombinacija dizajna i tehnike

Aluminijske felge

Ekskluzivni dizajn

Prednja maska

Moderan, upadljiv izgled

Kromirani detalji

Izvedeni s malim luksuznim finesama