Dodatna oprema - Leon ST - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

Za Vaš poseban SEAT

Neka vaš  SEAT Leon ST bude baš poseban: sa SEAT Originalnom  dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati vama i vašem SEAT modelu.

Transport

Rješenje za svaki tip prtljaga

Za odmor, slobodno vreme ili sportske aktivnosti SEAT se pobrinuo da sve bitne stvari budu svuda sa vama. Poprečni krovni nosači su baza na koju se mogu dodati različita praktična rješenja za transport npr. nosač za bicikl.

Performanse

Sportski karakter

Istaknite sportski karakter svog modela SEAT Leon ST - sa SEAT Originalnom dodatnom opremom®. Sportski izduv, Aerodinamični kit ili sportske papučice učiniće da srce svakog sportiste brže kuca.

NAPLACI

Od elegantnog do sportskog

Elegantan ili sportski izgled, izborom naplatka iz  SEAT Originalne dodatne opreme  možete postići različite efekte i utisak koji ostavlja vaš poseban SEAT Leon ST.

DEKORATIVNI DETALJI

Puno ideja

Učinite unutrašnjost vašeg vozila još udobnijom, praktičnijom i ljepšom. Aluminijumski detalj na pragovima, ukrasne lajsne na vratima kao i organizator prostora za sitnice doprinijeće izgledu i praktičnosti unutrašnjeg prostora vašeg  SEAT-a.

INFOTAINMENT

Tehnologija posljednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti novog SEAT Leona ST. Obezbjeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vreme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

ZAŠTITA

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon ST što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavesice blatobrana.

BEZBJEDNOST

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dječija sigurnosna sjedišta tako i za lance za sneg.

SEAT partner u Vašoj blizini