Dizajn - Leon X-PERIENCE - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

DIZAJNIRAN ZA AVANTURU

Novi SEAT Leon X-PERIENCE je dizajniran da se uklapa u svako okruženje. Pored toga nudi i dosta prostora da bi Vi mogli uživati u najboljim trenucima života bez prepreka.

OFFROAD DIZAJN

Novi putevi

SEAT Leon X-PERIENCE ima svoj cilj da pokori sve terene i podloge na kojim se nađe. Iza atraktivnog dizajna ovog modela krije se prava zvijer.

FULL LED SVJETLA

Osvijetlite svoj put

Full LED svjetla u novom SEAT Leon X-PERIENCE-u su ikone dizajna ovog modela, spajajući lijep izgled, visoku tehnologiju i sigurnost u jednu stavku.

BOJE

Raspoložive boje

Ostalo
ALUMINIJSKE FELGE

Spreman za sve

Ekskluzivne aluminijske felge modelu SEAT Leon X-PERIENCE daju poseban stil i naglašavaju njegov sportski karakter i dinamiku.

UNUTRAŠNJOST

Unutar avanture

Visok kvalitet materijala u unutrašnjosti modela SEAT Leon X-PERIENCE pruža osjećaj maksimalne udobnost i sportske elegancije. Taj osjećaj Vas podstiče da uključite svoj avanturistički mod. 

AMBIJENTALNO SVJETLO

Avantura prepuna boja

Unesite boju u svaku avanturu uz Multicolour ambijentalno osvijetljenje. Bez obzira u kakvom ste raspoloženju, uživajte u svakom putovanju na način koji želite zahvaljujući izboru od 8 boja u unutrašnjosti.

KLIRENS

Udaljenost od tla

Sa udaljenosti od tla, 15 mm većoj od modela Leon ST, novi SEAT Leon X-PERIENCE je dosta pokretljiviji u offroad uslovima.

PRTLJAŽNIK

Prostor za avanturu

Kada vodite život pun avantura, prtljažnog prostora nikad dosta. 1470 litara prostora u modelu Leon X-PERIENCE je impresivno, zar ne? Sa ovoliko prostora, jedino što ostaje je da spakujete stvari i krenete u avanturu.

X-PERIENCE DETALJI

Male stvari

Vozilo dizajnirano da Vas vodi u nove pustolovine sadrži detalje s kojima ćete maksimalno uživati u svakom momentu. Sa stavkama kao što je panoramski krov i posebne X-PERIENCE unutrašnjosti, svako putovanje će biti posebno.

Alcantara sjedišta

Upravljač u X-PERIENCE dizajnu

Panoramski krov

Dekorativni detalji

X-PERIENCE aluminijska obloga