Dodatna oprema - Leon X-PERIENCE - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT ORIGINALNA DODATNA OPREMA®

Za Vaš novi jedinstveni SEAT

Neka Vaš SEAT Leon X-PERIENCE bude baš poseban: sa SEAT Originalnom  dodatnom opremom® možete kombinovati sportske, praktične ili dekorativne detalje koji će najviše odgovarati Vama i Vašem SEAT modelu.

Transport

Rješenje za svaki tip prtljaga

Za odmor, slobodno vrijeme ili sportske aktivnosti SEAT se pobrinuo da sve bitne stvari budu svuda sa Vama. Poprečni krovni nosači su baza na koju se mogu dodati različita praktična rješenja za transport npr. nosač za bicikl.

Performance

Sportski karakter

Istaknite sportski karakter svog modela SEAT Leon X-PERIENCE - sa SEAT Originalnom dodatnom opremom®. Sportski izduv, Aerodinamični kit ili sportske papučice učiniće da srce svakog sportiste brže kuca.

NAPLACI

Od elegantnog do sportskog

Elegantan ili sportski izgled, izborom naplataka iz SEAT Originalne dodatne opreme® možete postići različite efekte i utisak koji ostavlja Vaš poseban SEAT Leon X-PERIENCE.

DEKORATIVNI DETALJI

Puno ideja

Učinite unutrašnjost vašeg vozila još udobnijom, praktičnijom i ljepšom. Aluminijumski detalj na pragovima, ukrasne lajsne na vratima kao i patosnice doprinijeće izgledu i praktičnosti unutrašnjeg prostora Vašeg SEAT-a.

INFOTAINMENT

Tehnologija posljednje generacije

Najmodernija tehnologija se nalazi i pod haubom i u unutrašnjosti novog SEAT Leona X-PERIENCE. Obezbjeđena je povezivost sa vašim pametnim telefonom, možete se usredsrediti na vožnju i u isto vrijeme obavljati telefonski razgovor. Navigacioni sistem će vam prikazati najkraći put do željene destinacije.

ZAŠTITA

Dobro zaštićen

Da vaš SEAT Leon X-PERIENCE što duže izgleda kao nov, iako ste već prešli puno kilometara sa njim, u ponudi su pokrivke prtljažnog prostora, patosnice i zavjesice blatobrana.

BEZBJEDNOST

Sigurni na putu

Sigurnost jedna je od najvažnijih stvari za nas, zato mi u SEAT Originalnoj dodatnoj i sigurnosnoj opremi ne pravimo kompromise. To važi kako za dječija sigurnosna sjedišta tako i za ostale dodatke.

SEAT partneri u vašoj blizini