Pregled - Leon X-PERIENCE - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Novi SEAT Leon X-PERIENCE

Euro-NCAP rangiranje

NOVO

Full Link-Tehnologija

POGON NA SVE TOČKOVE

4DRIVE

Kapacitet prtljažnika

587l
4DRIVE

Lovite neistraženo

Iz grada krenite u najveću avanturu ne osvrćući se. Novi SEAT Leon X-PERIENCE je opremljen sa 4DRIVE: jednim od najmodernijih pogona na sve točkove na svijetu. Koristi višeslojne spojnice sa hidraulličnim aktiviranjem i električnim upravljanjem. Toliko potencijala Vas jednostavno tjera da ga maksimalno iskoristite.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Prostor za avanture

Automobil koji Vas vozi u pustolovine mora da ima i adekvatan prostor. Novi SEAT Leon X-PERIENCE ima impresivni prtljažnik 587 litara zapremine koja se može povećati do 1470 litara zahvaljujući jednostavnom sistemu za naslone zadnjih sjedišta. Uživajte u infotainment sistemu posljednje generacije sa 8" ekranom i brojnim mogućnostima koje nudi Full Link.

SIGURNOST

Paket za pomoć u vožnji

ZAŠTITA PJEŠAKA

Dodatne oči nisu na odmet. Zaštita pješaka u novom modelu SEAT Leon primjećuje kada neko prolazi ispred vozila i vozilo automatski koči.

Emergency Assist

Ako se nađete u potencijalno opasnoj situaciji, Emergency Assist će Vam umanjiti broj stvari o kojima morate brinuti. Automatski će obavjestiti vozača ukoliko detektuje umanjen stepen reakcije vozača prije nego što potpuno zaustavi vozilo.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Sklonite nogu sa pedale gasa i odmorite. Novi SEAT Leon će preuzeti kontrolu nad ubrzavanje i usporavanjem, pritom vodeći računa o pravilnoj udaljenosti.

Adaptivni tempomat

Sklonite nogu sa pedale gasa i odmorite. Novi SEAT Leon će preuzeti kontrolu nad ubrzavanje i usporavanjem, pritom vodeći računa o pravilnoj udaljenosti.

High beam Assist

 Ova mogućnost automatski podešava intenzitet glavnih svjetala. Promjena dugih i oborenih svjetala je automatska. Noćna vožnja je lakša!