Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Koristeći našu web stranicu, slažete se sa korišćenjem kolačića.
Prihvatite i nastavite
Tehnologija

Tehnika, zadovoljstvo u vožnji

Održavati aktivan život može nekada biti izazov. Zbog toga je zasigurno od pomoći kada na raspolaganju imate svu moguću tehnologiju kako bi sve moglo teći bez problema. Novi SEAT Leon opremljen je najnaprednijim novitetima tako da možete uživati u svakom trenutku.

Tehnologija

Zabava za svakoga

Infotainment sistemi kao Navigacijski sistem, Media sistem Plus, Full Link tehnologija i 8" touchscreen u novom SEAT Leonu Vam pružaju sve što Vam je potrebno za zabavu cijele obitelji i da uvijek ostanete u pravom smjeru.

OTKRIJTE
Oprema

Bežični punjač

Možda je već postala navika imati rezervni plan, ali u novom SEAT Leonu možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

Udobnost i tehnologija

Naslonite se i opustite

Senzor za kišu i svjetlo

Senzor za kišu otkriva kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš novi SEAT Leon utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

KESSY sistem

Ruke su vam zauzete? Tipična situacija. Zahvaljujući KESSY sistemu svoj novi SEAT Leon možete otključati i zaključati bez vađenja ključa iz torbe.

U mom ritmu

Vozilo koje razumije vaš ritam. SEAT Leon uvijek će vas prijateljski dočekati, a dugme za pokretanje zasvijetlit će čim se s ključem u ruci približite automobilu.

 

SEAT drive profile

Stvari ne teku uvijek onako kako biste vi to željeli, život nije predvidljiv. Međutim, u svom vozilu ipak imate kontrolu nad svim. Odaberite između modula vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da i na cesti stvari teku onako kako vi to želite.

Kamera za vožnju unazad

Sigurna veza

Koji vozač ne bi želio imati oči i na leđima? Novi SEAT Leon pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Ona brine za to da vam ne promakne ništa što se događa iza vas.

Digitalna kontrolna tabla

Ostanite fokusirani

Sve informacije su na jednom mjestu. Digitalna kontrolna tabla pokazuje sve što Vam treba na pravom mjestu. Mape? Tu su. Želite provjeriti pritisak u gumama? To je lako. Sa najboljom kvalitetom slike na 10,2" ekranu, Digitalna kontrolna tabla sprječava da Vas nešto ometa i omogućava da ostanete fokusirani na vožnju.

Više o SEAT Leonu?