Jahresbericht Fortschritt | SEAT
Godišnji izveštaj

Napredak u pokretu

2015. godina je za SEAT bila puna uspjeha i dobrih vijesti.

Godišni izvještaj

2015. godina u brojevima i slikama

SEAT osvaja "Top Emloyer" nagradu 10. Februar

SEAT je prva kompanija koja je iz automobilske industrije dobila nagradu "Najbolji Poslodavac" i svrstala se među najbolje kompanije za koje se može raditi u Španiji.

SEAT 20V20 dizajn za budućnost 20. Mart

SEAT predstavlja model  20V20 na internacionalnoj manifestaciji u Ženevi, SUV coupé sa 4 vrata najavljuje viziju kompanije u budućnosti u pogledu dizajna i tehnoloških inovacija.

SEAT i Samsung: sjajna veza 2.Mart

Dvije kompanije su potpisale dogovor o razvoju tehnoloških rješenja koja će omogućiti punu umreženost u SEAT modelima. Kompanja je predstavila i svoju SEAT ConnectApp aplikaciju koja povezuje vozilo i pametni telefon.

Predstavljanje novih modela SEAT Ibiza i SEAT Alhambra

Na izložbi automobila u Madridu , SEAT je predstavio 7. maja 2015 , novi SEAT Ibiza sa različitim opcijama za konfiguraciju opreme i paketa boja. Takođe, predstavljen je i SEAT Alhambra sa revidiranim dizajnom spoljašnjosti , više efikasnih motora i mnoštvom novih sistema za pomoć vozačima.

Digitalni muzej jedinstvene istorije

18. Maja 2015  SEAT je nejavio Archithon događaj na kome je izabran jedan od 40 pristiglih radova studenata arhitekture. Na IAA u Frankfurtu u Septembru 2015. SEAT je predstavio prvu fazu ovog virtuelnog izložbenog prostora.

Fabrika u Martorell-u otvara svoja vrata

Za sve zaposlene i njihove porodice SEAT je 27. Juna 2015. otvorio vrata svoje fabrike i pored brojnih aktivnosti prikazao proizvodnji vozila iz prve ruke.