inside SEAT inovacije | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
INOVACIJE

IDEJE, ONE ČINE RAZLIKU

 

Naša inovativna snaga počiva na više od 1.000 naših kolega u tehnološkom centru u Martorell-u. To je centar i srce dizajna i razvoja naših vozila. Odatle mi tehnologiji dajemo život.

Tehnički centar

Srce SEAT-a

1
2
3
4
1
Tehnički centar

Otvaranje našeg tehnološkog centra 1975. godine u Martorell-u, blizu Barselone, omogućilo nam je da potpuno nezavisno razvijamo i proizvodimo naše modele vozila. Ovdje obitavaju strastveni perfekcionisti, ovdje je Tehnologija za uživanje.

2
Dizajn centar

Ovdje naši dizajneri rade na usavršavanju unutrašnosti i spoljašnjosti naših vozila. Ovdje se trudimo da svaki naš model dobije svoj jedinstveni DNK.

3
Svetlosni tunel

Ovdje se testira sve što emituje svjetlost. Od zadnjih LED svjetlosnih grupa, osvijetljenosti enterijera do prednjih farova u LED tehnologiji.

4
Zvučni testovi

Svaki zvuk, od motora do zvuka zatvaranja vrata posebno se mjeri i testira do ekstrema sa ciljem da se postigne što bolja akustika cijelog vozila. 

Full-LED prednji farovi

Sjaj inovacija

SEAT Leon prvi je model u svojoj klasi sa Full-LED prednjim farovima. Uz pomoć svjetlosti koju emituju imaćete utisak da vozite po danu a pritom se Vaše oči neće dodatno zamarati.

SIMULATOR

Perfektna vizuelizacija

Najmodernija tehnika omogućava nam da do detalja pregledamo svaki model i spoj. Na taj način možemo da analiziramo model do najsitnijih detalja što realnije i to prije nego što je proizveden.

Povezivanje

Perfektna konekcija

Naše specijalno razvijene aplikacije za povezivanje Full Link-Tehnologijom omogućavaju savršenu kombinaciju povezanosti i vožnje. U svakom trenutku ste u kontaktu sa svijetom.

Funkcija "Pročitaj mi..."

Budite informisani – udobno. E-mail, Vesti, Twitter ili Facebook novosti: mogu vam biti pročitane putem naše funkcije "Pročitaj mi..."

SEAT DriveApp

Sa SEAT DriveApp uz pomoć MirrorLink™ Technologije imaćete najnovije informacije vezane za vremensku prognozu ili savjete za tehniku vožnje.

CHALLENGER

Pored ostalog SEAT DriveApp pomaže vam kroz male zadatke da unaprijedite tehniku vožnje.

Full Link-Tehnologije

Potpuno poveziva i kompatibilna: Full Link-Tehnologije omogućava povezivanje vašeg pametnog telefona lakše nego ikad sa MirrorLink®, Android Auto® ili Apple CarPlayTM.

Individualna radna površina

Radna površina vašeg SEAT Infotainment Sistema može biti jednostavno potpuno personalizovana.
VIRTUELNA FABRIKA

Digitalizovana čula

Naši radnici koriste najsavremenije tehnologije da virtuelno zarone svim čulima u vozilo pre nego što se ono proizvede. Na taj način vode se isključivo iskustvima i osjećajima.

PASIVNA BEZBJEDNOST

Dokazana pouzdanost

Naši inženjeri za pasivnu bezbjednost su strastveni perfekcionisti. Oni su se pobrinuli za najbolju moguću zaštitu prilikom putovanja, kako za Vas tako i za ostale učesnike u saobraćaju.

Ovde je Tehnologija za uživanje