inside SEAT performanse | SEAT
PERFORMANSE

NAJVEĆE UŽIVANJE U VOŽNJI

Nije sve samo u brzini. Bilo da je putovanje dugačko ili kratko, da je brzo ili traje, važno je da je udobno i prijatno. To je cilj razvoja svake od komponenti koje se nalaze u našim vozilima.

SEAT Sport

Svaki dan na pobjedničkom postolju

SEAT je marka sa izraženim sportskim DNK. Saradnja između tehničkog centra i SEAT Sport-a donosi odlične rezultate na mnogobrojnim prvenstvima.

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

Razvili smo CUPRA i SEAT Leon CUP RACER koji sa svojih 330 KS iz četiri cilindra i  6 brzina sa dvostrukim kvačilom, osvaja ulice i staze i ispunjava sva očekivanja u pogledu dinamike.

Leon CUPRA

Leon CUP RACER

SEAT LEON CUP RACER

Lijepa zvijer

Razvili smo CUPRA i SEAT Leon CUP RACER koji sa svojih 330 KS iz četiri cilindra i  6 brzina sa dvostrukim kvačilom, osvaja ulice i staze i ispunjava sva očekivanja u pogledu dinamike.

MOTORI

Savršene performanse

Uz najbolju kombinaciju performansi i efikasnosti, moćni i ekonomični EcoTSI motori omogućavaju odličnu kontrolu bez žrtvovanja sportskog osjećaja. Sa aktivnom kontrolom rada cilindara ACT efikasnost se značajno povećava.

Više svega

Svaki od naših modela pružiće vam jedinstveno iskustvo u vožnji. Bez obzira na dužinu vašeg putovanja možete uživati u udobnosti vašeg SEAT-a.

SEAT Leon CUPRA

Najmoćniji serijski proizveden SEAT svih vremena: osjetite snagu od 213 KW (290 KS) u kombinacijama sa 3 ili 5 vrata, kompakt ili karavan SEAT Leon CUPRA ST

CUPRA

Najintenzivnije iskustvo vožnje rezervisano je za najjači SEAT motor od 213 KW (290 KS) koji ubrzava od 0 do 100km/h za samo 5,6 sekundi.

Aktivna kontrola rada cilindra ACT

1.4 TSI-motor sa aktivnom kontrolom rada cilindra ima povećanu efikasnost, ACT tehnologija može da isključi 2 od 4 cilindra pri malim do srednjim brzinama.

SEAT Ibiza EcoTSI

Izuzetne performanse i efikasnost obezbjediće EcoTSI motor sa 81 KW (110 KS)
4Drive TEHNOLOGIJA

4 puta jači

Ostale slike

Stalni pogon na 4 točka obezbjeđen je preko Haldex spojnice pete generacije. Stabilan i udoban u svim putnim i vremenskim uslovima.

STRES TESTOVI

Vozila na granici

Mi testiramo naša vozila u svim mogućim ekstremnim uslovima kako bi bili sigurni da su spremna za sve uslove. Na putu od preko 20.000 Km i na temperaturama od - 40 do +45 stepeni Celzijusa.

NÜRBURGRING

Rekorder

U rukama sportskog vozača Jordi Gené sa SEAT Leon ST CUPRA i svojih 280 KS ispisana je istorija: Prolazno vreme od 7:58:12 - nekoliko stotinki je brže od SC CUPRA godinu dana ranije - postavljen je rekord za kompaktan karavan sa pogonom na prednjim točkovima na legendarnom Hölle des Nürburgring.

Otkrijte našu strast za savršenstvom
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi