Nova CUPRA Ateca: najsavremenija interpretacija sportskog karaktera - Novosti i događanja - Marka SEAT - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Nova CUPRA Ateca

Nova CUPRA Ateca: najsavremenija interpretacija sportskog karaktera

11.02.2018
  • CUPRA Ateca označava početak nove ere za novonastalu, nezavisnu marku i unosi novi elan na tržište
  • CUPRA Ateca ultimativan je izražaj sportskog karaktera
  • CUPRA Ateca već je dostupna za narudžbu na BH tržištu

Sarajevo, 2.11.2018 -Brend CUPRA, koji je nastao iz nagrađivanog odjela za motosport marke SEAT, ultimativan je izražaj jedinstvenosti, sofisticiranosti i performansi, stvoren iz strasti i dizajniran za osvajanje srca ljubitelja automobila širom svijeta. Pomenuti brend proizvodi vozila koja ne počivaju na nostalgiji, već su ukorijenjena u sadašnjosti. Najiskusniji, najangažiraniji i najnadahnutiji članovi odjela motosporta ponovo su prionuli na posao kako bi kompaniji dali novu dimenziju.

CUPRA će kreirati sjajnu paletu proizvoda fokusirajući se na modele marke SEAT. Koristiti će se snažnim kompletom tehnoloških rješenja Volkswagen koncerna i iskoristiti cijeli niz mogućnosti koji im ona pružaju, no također će biti otvorena za suradnju sa pojedincima i kompanijama koje govore istim jezikom, te znaju kako se kreira iskustvo: kroz marketing, dodatnu opremu, događaje

CUPRA razvija posao i kreira nove modele koji nude savršen omjer performansi, voznih svojstava i upotrebljivosti, a iskoristiti će postojeću infrastrukturu Seata, u okviru koje će biti prodavana u odvojenom prostoru kod 277 odabranih trgovaca automobilima diljem Evrope.

 Predstavljanje modela CUPRA Ateca s početkom godine označilo je početak nove ere, te se pokazalo da je ovaj SUV visokih performansi bio savršen odabir za uvođenje marke CUPRA na tržište. U segmentu u kojem dominiraju premium marke, lansiranje modela CUPRA Ateca napravilo je pravu pometnju,  nudeći najsavremeniju viziju onoga što čini sportski karakter.