Iz drugog ugla. - Novosti i događanja - Marka SEAT - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Otkrijte SEAT

Iz drugog ugla.

06.29.2016

Martorell 22/06/2016. - "Discover SEAT". Sa ovim sloganom, SEAT prikazuje ubjedljivi TV spot čiji je cilj poboljšanje  brenda imidža i predstavljanje svojih vrijednosti, kao i naglašavanje koliko je važna  kompanija u automobilskoj industriji i u Španskoj ekonomiji. Sve ovo sa zvijezdom na licu mesta, nova Ateca, vozilo koje je prepuno novih tehnologija, predstavlja SEAT u kompaktnom SUV segmentu po prvi put. Reklamna kampanja je već počela u Španiji i Njemačkoj i biće prikazana na drugim tržištima nakon ljeta.

Emocionalna kampanja prati posadu Apola 8 u orbiti oko Mjeseca i bilježi kako su očarani ljepotom planete Zemlje i njenih terena umjesto misterije slijtanja na Mesec. Spektakularne slike koje su zabilježili,  Isla Cristina (Huelva), Montana Pasiega (Cantabria), Valle de Ordesa (Aragon), Sierra Alhamilla, (Almeria), i Cabo Formentor (Mallorca), na tako velikoj udaljenosti su se urezale u njihovo pamćenje zauvek . I to je taj trenutak kada su se osjetili ponosno na sve što imaju na Zemlji kao bezbroj mesta za uživanje.

Za SEAT, direktorka marketinga Suzane Franz kaže , "sa kampanjom brenda Otkrijte SEAT " , kompanija ima za cilj da istakne aspekte kojih nisu svi svjesni a dostojni su divljenja " . Cilj SEAT -a je da poveća ponos i osjećaj pripadnosti za sve što je urađeno u Španiji , i da nas nauči da cijenimo ono što je naše ; pretvoriti SEAT u traženi brend i kako ispuniti sve veća očekivanja klijenata . Na kraju krajeva , kako da se poboljša način na koji se njegov kvalitet , pouzdanost i tehnologija posmatraju .

Ponekad, drugačiji pogled pomaže da shvatimo velike stvari oko sebe . Ne samo da brend želi da pokaže svoja vozila, već i ono što se dešava iza kulisa kompanije i koliko je iznenađujuć SEAT iza pozornice. Startovanje motora u SEAT automobilu prvi put je kulminacija obimnog procesa - to je priča koja se razvija iza scene sa hiljadu različitih lica koja su okupljena sa samo jednom idejom,  automobil.