SEAT Originalni dijelovi® - Rezervni dijelovi i oprema - Servis i dodatna oprema - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
SEAT ORIGINALNI DIJELOVI®

Kvalitet se isplati

Odluka za SEAT je izbor napredne tehnologije, kvaliteta i trajnosti. To je zahtjev koji ispunjavaju SEAT Originalni dijelovi®

SEAT Originalni dijelovi®

Garantovano očuvanje vrijednosti 

Ukoliko ste se odlučili za SEAT, odlučili ste se za najmoderniju tehnologiju, dugotrajnost i kvalitet. To je zahtjev koji se ogleda u svim SEAT Originalnim dijelovima®. Da bi se zadržale karakteristike vozila tokom cjelokupnog vijeka trajanja i da sve komponente zajedno harmonično funkcionišu o tome vode računa SEAT Servis i Seat originalni dijelovi®. Ugradnja  SEAT originalnih dijelova doprinosi očuvanju vrijednosti vozila.

SEAT Originalna dodatna oprema® vam nudi mnogobrojne mogućnosti da vaše vozilo načinite jedinstvenim i da ga opremite u skladu sa vašim potrebama. Provjereni kvalitet SEAT Originalnih dijelova® osim sigurnosti obezbijeđuje i dug vijek trajanja.

Originalni dijelovi su proizvedeni u skladu sa najvišim kvalitativnim standardima i standardima SEAT serije i precizno su prilagođeni svakom pojedinačnom modelu. Ugradnjom Seat originalnih dijelova kod SEAT partnera ostvarujete pravo na 2 godine garancije na ugrađene dijelove i radove.

SEAT  Originalni dijelovi® su najsigurnije rešenje jer za SEAT nude najveću kupovnu sigurnost.

Oni su takođe ekonomično rješenje jer su dugotrajni i kada se posmatra cjelokupni period korištenja imaju cjenovnu prednost u odnosu na ukupne troškove.

Originalni dijelovi se 100%  precizno uklapaju i ne zahtjevaju skupa prilagođavanja.

SEAT partneri u vašoj blizini