Tehnologija - Toledo - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Tehnika za sve

Tehnička oprema za SEAT Toledo obećava prijatnu i sigurnu vožnju. Sa modernim Infotainment sistemom i mnogim sistemima za pomoć i bezbjednost SEAT Toledo je veoma zabavan i bezbjedan model.

FULL LINK-TEHNOLOGIJA

Sigurna veza

Full Link-Tehnologija obezbjediće vezu između vašeg pametnog telefona i Media System Plus uređaja. Kompatibilna je sa  Apple CarPlay®, Android Auto™ i MirrorLink™. Veza vašeg pametnog telefona i vašeg SEAT Toleda lakša je i sigurnija nego ikad.

Kamera za vožnju unazad

Bez oklijevanja

Sa kamerom za vožnju unazad, parkiranje je mnogo lakše. Integrisana u vrata prtljažnika prenosi sliku na ekran vašeg SEAT Toleda i omogućava vam da sa lakoćom savladate i najmanje parking prostore. 

ISTAKNUTO

Tehnika stupa na scenu

UREĐAJ ZA REGULISANJE BRZINE (Tempomat)

Tempomat značajno doprinosi udobnosti na dužim putovanjima. Podesite željenu brzinu na komandama multifunkcionalnog upravljača a sistem će je automatski održavati.

AUTOMATSKI MJENJAČ DSG

Duplo kvačilo DSG kombinuje udobnost automatskog i dinamiku manuelnog mjenjača. Ovaj efikasan automatik će u svakoj prilici obezbjediti da osjetite energično ubrzanje bez gubitka snage.

Full-LED prednja svjetla

Vidite put u drugačijem svetlu. Full-LED svjetla omogućavaju optimalnu vidjivost u svim vremenskim uslovima a u magli na raspolaganju su i svjetla za maglu sa "Cornering" funkcijom.

ULTRAZVUČNI-PARKING SENZORI

Parkiranje uz zvučni signal

Ultrazvučni parking senzori će mjeriti rastojanje između SEAT Toleda i potencijalnih prepreka prilikom parkiranja. Zvučni signal će vas voditi u svakoj prilici.

KESSY

Slobodan prilaz

Sa sistemom za otključavanja i startovanja bez ključa "KESSY", SEAT Toledo će se sam otključati ako se nalazite na oko 1,5 m od njega. Nema potrebe da tražite ključ u džepu ili torbi.

SEAT MEDIA SISTEM

Muzika za vožnju

Sa SEAT Media Sistemom vaša Playlista je svuda sa vama. Uživajte u muzici iz 6 zasebnih zvučnika kristalno čistog zvuka sa CD ili MP3 uređaja. Ili povežite vaš uređaj putem USB, AUX-In ili Bluetooth®  interfejsa. 

SEAT NAVIGACIONI SISTEM

Komforno do cilja

Navigacioi sistem sa 6,5˝ ekranom osjetljivim na dodir posjeduje i sistem TMC obavještenja o zastojima na putu. Dok putujete ka svojoj destinaciji opušteno Media Sistem Plus će se pobrinuti da Vam ne bude dosadno zahvaljujući CD/MP3 uređaju, 2 SD kartice, Bluetoothe interfejsu i mogućnosti za povezivanje iPod uređaja sa 6 zasebnih zvučnika.

MOTORI

Šta Vas pokreće?