2020

Aktuelne SEAT akcije

SEAT Arona

ARONA URBAN EDITION

Uzimajući u obzir sve težu kupovnu situaciju ali i sve više potreba da budemo invidualno mobilni SEAT BH je kreirao posebnu prodajnu kampanju za svoj najprodavaniji model ARONA. Specijalna izvedba ovog gradskog SUV modela nazvana "Urban Edition" sa agilnim turbo benzinskim motorom 1.0 TSI/95 KS i mnoštvom opreme koji ovaj model čini idealnim za gradsku voznju kupcima u BiH je dostupan za vrlo pristupačnih  299 KM*/mjesečno bez potrebnog učešća. Ovo je omogućeno putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasing-a.

Dodatno uz svaku kupovinu ovog akcijskog modela kupac po prvi put na našem trzištu dobiva na poklon: 4 redovna servisa gratis, besplatnu prvu registraciju i besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.

*Rata je formirana na osnovu neobvezujuće, preporučene akcijske cijene, uključujući PDV

*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 294,31 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 12.517,95KM.  Obavezni AO i kasko osiguranje za vrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu

Prikaz modela je simboličan.

AKTUELNE AKCIJE

Pronađi dilera

Naši SEAT dileri će Vas informisati o aktuelnim akcijama za SEAT modele. Informirajte se sada.