2021

Aktuelne SEAT akcije

Pokreni se

Hola! Nova SEAT Arona

Spoj španske strasti i njemačkog inženjerstva.

Najkreativniji gradski SUV,  osvježen sa obnovljenim interijerom i sada sa još više opreme. Otkrijte novu opsesiju sa bogatim Style paketom opreme:

- Eco Led prednja svjetla
- Stražnji parking senzori
- Dvozonski Climatronic, aut. klima uređaj
- Senzor za svjetlo i kišu, aut. zatamnjivo unutrašnje ogledalo
- Elektro preklopiva vanjska ogledala
- Središnji naslon za ruke
- Kožni multifunkcionalni upravljač
- Tempomat
- 8,25" Infotainment sistem, SEAT Connect online usluge, bluetooth
- Paket asistencija za podršku vozaču: Front Assist, Lane Assist i prepoznavanje umora

Specijalna izvedba ovog gradskog SUV modela nazvana "Hola!" sa agilnim turbo benzinskim motorom 1.0 TSI/110 KS i mnoštvom opreme koji ovaj model čini idealnim za gradsku voznju kupcima u BiH je dostupan za vrlo pristupačnih  333 KM*.  Ponuda je omogućena putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasing-a.

Dodatno uz svaku kupovinu ovog akcijskog modela kupac na našem trzištu dobiva na poklon: 4 zimske gume, besplatnu prvu registraciju i besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.

*Rata je formirana na osnovu neobvezujuće, preporučene akcijske cijene, uključujući PDV

Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 3.757,76 KM a obuhvata: akontacijsku naknadu, troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje nijednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Obavezni AO i kasko osiguranje za vrijeme trajanja ugovora nije uključeno u cijenu. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 16.884,08 KM.

 Prikaz modela je simboličan.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

AKTUELNE AKCIJE

Pronađi dilera

Naši SEAT dileri će Vas informisati o aktuelnim akcijama za SEAT modele. Informirajte se sada.