Principi kvaliteta SEAT

"Mi smo SEAT, mi smo strastveni perfekcionisti"

SEAT je dinamičan i mladalački inspirisan brend. Razvijamo i proizvodimo pouzdane i odlične automobile. Najvažniji cilj tima je da inspiriše naše klijente i prevaziđe njihova očekivanja. Sve divizije su dosljedno prilagođene ovim strateškim zahtjevima.

Naša primarna briga nije samo da pružimo bolji kvalitet od konkurencije kada je u pitanju pouzdanost i vrijednost, već i da nadmašimo očekivanja spoljnih i unutrašnjih kupaca u tržišnim segmentima u kojima poslujemo.

Efikasnost procesa obezbjeđuje postizanje ciljeva i optimalno korištenje resursa.

Osposobljavanjem i razmjenom znanja obezbjeđujemo kontinuirani razvoj cijelog našeg tima. Na kraju krajeva, zaposleni značajno doprinose kvalitetu proizvoda i uspjehu kompanije.

Ispunjavanje naše ekološke i društvene misije je preduslov za izgradnju povjerenja, jačanje našeg kredibiliteta i promovisanje imidža naše marke. Naši kooperativni odnosi sa dobavljačima, trgovcima, akcionarima i drugim kompanijama predstavljaju osnovu za stabilno i profitabilno poslovanje za sve zainteresovane strane.

Sämtliche Mitarbeiter auf allen Hierarchieebenen denken und handeln innerhalb der Vorgaben etablierter Prozesse und tragen so im Rahmen ihrer Zuständigkeiten zur Umsetzung der Unternehmensziele bei.

Gegenüber unseren Konkurrenten differenzieren wir uns mit innovativen, effizienten und einfachen Mobilitätslösungen, die uns eine Alleinstellung in der Automobilindustrie sichern.