Impressum & Rechtliches

Impressum
Uslovi povezivanja
Optimacija pregledača
Impressum

IMPRESSUM

 

Porsche BH d.o.o. Sarajevo
Generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT i Porsche za Bosnu i Hercegovinu
Bulevar Meše Selimovića 16, 71000 Sarajevo


E-Mail: info(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

Briga o kupcu:
briga_o_kupcu(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

Od svog osnivanja 2015. Porsche BH d.o.o.
je generalni uvoznik SEAT vozila za Bosnu i Hercegovinu.

Generalni direktori:
Alex Vaszi
Senad Olovčić

Direktor marke:
Amar Čolo

Product Manager:
Maja Zvizdić-Došić

Marketing Manager:
Lamija Hajrulahović


Porsche BH d.o.o. je upisan u sudski registar kod Općinskog suda u Sarajevu:
MBS: 65-01-0524-13
JIB: 4201887660000
PIB: 201887660000

Banka:
Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina
Transakcijski račun broj: 1610000110600090
IBAN: BA391611000002370447
SWIFT: RZBABA2S

Porsche BH je društvo sa ograničenom odgovornošću sa sjedištem u Sarajevu, Bulevar Meše Selimovića 16

 

Pravila upotrebe

Svaka upotreba www.seat.ba stranice podložna je nastavno navedenim uvjetima.

1. Usluge i odgovornost za informativne usluge

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanije Porsche BH je pažljivo odabrala za Vas.

Informacije su neobevezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Porsche BH ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.seat.ba stranici sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Kompanija Porsche BH nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.seat.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Porsche BH nema nikakav utjecaj. Kompanija Porsche BH nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.

Informacije koje ćete naći o vozilima marke SEAT treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uvjeta prodaje novih vozila, te promjene neobvezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i neobavezujućim preporukama cijena odnose se na tržište Bosne i Hercegovine. Prikazane slike vozila sadržavaju djelimično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela.

Molimo provjerite podatke, prije upotrebe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

2. Slanje poruka kompanije Porsche BH

Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail "Accounta" obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.

3. Prava korištenja navedenih slika i podataka.

Nositelji autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na www.seat.ba stranici su SEAT S.A. i/ili Porsche BH, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njen sadržaj ne smiju dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka SEAT S.A. ili/i Porsche BH.

4. Pridržaj prava na izmjene stranice

Kompanija Porsche BH pridržava pravo svakodnevne izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem dijelu.

 

Uslovi povezivanja

1. Funkcionisanje ove web prezentacije obezbjeđuje preduzeće ("Porsche") koje pripada koncernu Porsche i obuhvata Homepage (početnu stranicu) i sve ostale web stranice ove web prezentacije.

2. Porsche pozdravlja i dozvoljava postavljanje pravno korektnih veza, odn. linkova sa homepage-om i svim ostalim web-stranicama ove web-prezentacije. Svaka povezivanje (linkovanje) mora da sadrži jasnu i nedvosmislenu naznaku da vodi na web prezentaciju Porsche-a; naročito svaki sadržaj web prezentacije Porsche-a mora da bude reprodukovan vijerno.

3. Izričito je zabranjeno postavljanje veza ka pojedinačnim podstranicama web prezentacije Porsche-a bez navedene oznake porijekla (tzv. Deep-Link).

4. Porsche zadržava pravo da bez navođenja razloga zabrani postavljanje veza određenim osobama, preduzećima, udruženjima, skupovima lica i/ili grupama preduzeća ili koje se odnose na određene web sadržaje, web stranice ili web prezentaciju.

5. U svakom slučaju je zabranjeno postavljanje direktnih ili indirektnih veza ka Porsche web prezentaciji koje se vezuju za informacije, web sadržaje, web prezentacije ili web stranice pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminatorske, kriminalne, odbojne ili slične prirode. Porsche se izričito distancira od takvih sadržaja na pomenutim web prezentacijama, uključujući i sve podstranice.

6. Porsche ne preuzima odgovornost za štetu ili nedostatke, svejedno koje vrste i pravnog osnova, koje su izazvane povezivanjem, koji krše ili su prekršili ove uslove povezivanja.

7. Porsche zadržava pravo da u svako doba, bez navođenja razloga, opozove saglasnost za povezivanje, kao i da protiv kršenja uslova povezivanja nastupi svim tehničkimi/ili pravnim sredstvima koja stoje na raspolaganju.

Optimacija pregledača

Optimizacija internetskog preglednika

Ove stranice su prilagođene za rezoluciju ekrana 1024x768 te optimizirane za sljedeće preglednike od navedenih verzija na više:
- Internet Explorer
- Mozilla Firefox
- Safari
- Google Chrome
- Opera