Frenkie i SEAT

Frenkie imenovan za brand ambasadora SEAT-a u BiH

21.01.2019

"Predstavljamo novog člana ekipe"

SEAT u Bosni i Hercegovini potpisao je ugovor o saradnji sa popularnim muzičarem bosanskohercegovačke hip-hop scene Adnanom Hamidovićem Frenkijem.  SEAT  podržava kreativno stvaralaštvo mladih, te stoga ne čudi da je zasnovano partnerstvo između ovog  mladog urbanog umjetnika i španskog automobilskog brenda.  Početak saradnje najavljen je  misterioznom kampanjom na društvenim mrežama pod sloganom "Predstavljamo novog člana ekipe",  koja je među Frenkijevim fanovima izazvala veliko interesovanje. 

Leon FR od danas postaje naš pratilac na turnejama

"Die aktiven Sicherheitssysteme spielen eine immer wichtigere Rolle beim Schutz der Fahrzeuginsassen und der anderen Verkehrsteilnehmer. In bestimmten Fällen können sie Unfälle verhindern oder aber zumindest ihre Folgen mindern", sagt Esteban Alcántara.

Ein Beispiel dafür ist die neue Überschlagerkennung des SEAT Tarraco: Wenn sich das Fahrzeug überschlägt, setzt das Fahrzeug unter anderem einen Notruf ab, schaltet den Motor ab, entriegelt die Türen, aktiviert die Warnblinkanlage und passt die Fahrzeugbelüftung an.

SEAT podržava kreativnost i urbanu kulturu mladih.

"SEAT je trenutno jedan od najbrže rastućih automobilskih  brendova u svijetu.  Paleta modela koju nudi ovaj španski proizvođač zadovoljit će i one najzahtjevnije kategorije kupaca. Ipak, strateška kategorija kupaca ovog brenda su mladi i urbani kupci. S tim u vezi SEAT je u mnogim zemljama Evrope pokrenuo mnogobrojne projekte koji u konačnici imaju cilj približavanja brenda i modela ali i pomoć pri  razvoju kreativnog stvaralaštva kod mladih. Kreativnost je u genima SEAT-a tako da je ovo potpuno logičan pristup koji ovaj brend pozicionira na poseban način  u odnosu na druge proizvođače. U Bosni i Hercegovini  nastup SEAT-a već  godinama se odlikuje upravo podrškama, saradnjama  i događajima koji afirmišu kreativnost i urbanu kulturu mladih.

Frenkie prava osoba za brand ambasadora SEAT-a

Saradnja sa Frenkiem je konkretan primjer našeg usmjerenja u ovom pravcu jer smatramo da je on  autentičan bh umjetnik u svojoj sferi  stvaralaštva , prepoznat i van granica naše države. Njegov temperament i stvaralački rad  upotpunit ćemo  našim sjajnim modelom LEON FR sa kojim će, nadamo se,  uživati u svim budućim putovanjima na koncerte. Veliko hvala i agenciji za digitalni marketing "FOR FIVE" koja je inicirala saradnju između Frenkija i kompanije Porsche BH, uvoznikom za Seat automobile u Bosni i Hercegovini i koja nam  je zahvaljujući  profesionalnosti  svog tima preporučila pravu ososbu za brand ambasadora SEAT-a ,  " rekao je  Senad Trnka, brend menadžer za SEAT u BiH.