SEAT Arona

Za novi početak sa stilom!

13.05.2020

SEAT BiH je pokreće prodajnju kampanju za model Arona STYLE. Simboličnim nazivom "vrijeme je za novi početak sa stilom" model Arona će biti ponuđen potencijalnim kupcima na jedinstven način u smislu kako atraktivne cijene vozila tako i veoma atraktivnih uslova finansiranja putem Porsche Leasinga. Naime, najprodavaniji SEAT-ov gradski crossover u bogato opremljenoj Style izvedbi sa modernim i agilnim benzinskim agregatom 1.0 TSI / 115 KS je dostupan za privlačnih 27.500 KM sa PDV-om. Oprema STYLE između ostalog podrazumijeva stavke kao što su klima uređaj, media uređaj sa ekranom na dodir 6,5'' , tempomat, krovni nosači,  aluminijske felge 16'' , kožni multifunkcionalni upravljač za konekcijom za Bluetooth, LED dnevna svjetla, zadnji parking senzori, prednja svjetla za maglu i dr.. Dodatno putem operativnog leasinga kompanija Porsche Leasing je kreirala ponudu u kojoj mjesečna rata za kupovinu iznosi 290 KM bez potrebnog učešća u prvom plaćanju. U navedeni iznos za prvu godinu najma uključen je i trošak registracije, dok dodatno kupac snosi troškove kasko osiguranja čiji se ukupan iznos jednako raspoređuje na mjesečnu ratu najma. Praktično kupac sa definisanim iznosom mjesečne rate te predviđenim kilometrima (10.000 km godišnje) vrši najam vozila slijedeće 4 godine a nakon kojih može otkupiti vozilo po definisanim uslovima ponude ili eventualno doći u situaciju da zamijeni vozilo sa nekim novim iz ponude ostajući u uslovima mjesečnog iznosa rate uz novi Ugovor za operativni leasing dogovoren sa Porsche Leasingom.

"Na neki način ulazimo u Evropske trendove kupovine automobila gdje iz konteksta vlasništva ulazimo u kategoriju neophodne mobilnosti za vrlo prihvatljivu mjesečnu naknadu korištenja vozila. Na ovaj način kupac nije spriječen da postane vlasnik vozila al uzimajući benefite korištenja novog vozila svakih par godina uz jednake mjesečne troškove vlasništvo tog vozila u suštini gubi na značaju i odlazi u drugi plan" ističe Senad Trnka Brand manager SEAT-a u BiH te dodaje : "Svjesni činjenice da sa posljedicama pandemije ćemo se ekonomski još dugo boriti, kupci u BiH na ovaj način štite sebe od velikih ulaganja u kupovinu novog automobila ali s druge strane obezbjeđuju sebi ugodnu mobilnost i sigurnost koju daje nov i dobro opremljen automobil."

Sve dodatne informacije o akciji i kupovini potencijalni kupci mogu potražiti kod svojih ovlaštenih SEAT partnera u BiH.