Arona Urban Edition

ARONA Urban Edition i novi garantni uslovi za model ATECA, TARRACO i LEON

05.03.2021

Uzimajući u obzir sve težu kupovnu situaciju ali i sve više potreba da budemo invidualno mobilni SEAT BH je kreirao posebnu prodajnu kampanju za svoj aktuelni najprodavaniji model ARONA. Specijalna izvedba ovog gradskog SUV modela nazvana "Urban Edition" sa agilnim turbo benzinskim motorom 1.0 TSI/95 KS i mnoštvom opreme koji ovaj model čini idealnim za gradsku vožnju kupcima u BiH je dostupan za vrlo pristupačnih 299 KM / mjesečno bez potrebnog učešća. Ovo je omogućeno putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasing-a.

Dodatno uz svaku kupovinu ovog akcijskog modela kupac po prvi put na nasem tržistu dobiva na poklon: 4 redovna servisa gratis, besplatnu prvu registraciju i besplatno kasko osiguranje za prvu godinu. 

Više informacija o uslovima prodaje i finansiranju kupci mogu pronaći na linku:

https://www.seat.ba/konfiguracija-i-kupovina/aktuelne-akcije"

SUV ofanziva SEAT-a se dalje nastavlja kroz dolazak novog osvježenog modela ATECA na tržiste Bosne I Hercegovine. Unaprijeđena u svim aspektima eksterijera, interijera, tehnologije i motorizacije, novi model kako bi pokazao dodatnu sigurnost i kvalitet dolazi na bh. tržiste sa unaprijeđenim garantnim uslovima, gdje se kupcima ovog modela od sada nudi fabrička garancija od 5 godina ili 150.000 predjenih kilometara kao standardni dio kupovine bez dodatnih troškova za kupca. Vrijedi istaknuti da maloprodajna preporučena početna cijena ovog unaprijedjenog SEAT SUV-a, serijski veoma opremljenog, starta već od 35.880 KM sa PDV-om.

Navedeni novi garantni uslovi dodatno vrijede za model TARRACO kao i za model LEON dok će IBIZA i ARONA dobiti iste sa dolaskom svojih osvježenih verzija u drugoj polovini godine.

Sigurni smo da će svako u SEAT-u pronaći onaj model koji najbolje odgovara njihovim potrebama a uz navedene atraktivne uslove kupovine novi SEAT je sada na dohvat ruke.

Posjetite Vase ovlaštene SEAT partnere, testirajte Vaš omiljeni model i iskoristite mnoge benefite i uštede u kupovini te postanite vlasnik jednog od atraktivnih SEAT modela - ističu iz SEAT BH.