SUV porodica marke SEAT

Za sve vaše potrebe

3, 2, 1, sad!

Kreni hrabro. Naša ponuda SUV vozila pruža vam pregršt prostora, veću bezbrižnost, kilometre zabave i bezbrojne razloge da dišete punim plućima. Istražite naše modele i upoznajte savršen spoj španske strasti i njemačkog inženjerstva.

SEAT Arona

Naš kompaktni SUV.

Otkrijte svijet sa novom vrstom oduševljenja. Uz dinamičan i smion stil, naš SUV nudi markantniji vanjski dizajn, LED glavna svjetla, potpuno nove osvijetljene otvore za zrak, modernu tehnologiju za vaš moderan život i još mnogo toga.

  • Uz aplikaciju SEAT CONNECT imat ćete daljinski pristup modelu SEAT Arona te ćete moći otključavati i zaključavati vrata ili provjeravati njihov status gdje god se nalazili. U kombinaciji sa navigacijskim sistemom možete uživati u medijskim uslugama.

  • 10,25" SEAT digitalan kokpit omogućava vam izbor i dijeljenje karti, aplikacija, podataka o vožnji te sistemima podrške, kao što je Lane Assist, na 3 jednostavna prikaza.

  • Bezbrižna vožnja. Uz intuitivnu sigurnosnu tehnologiju, kao što je sistem podrške Travel Assist, imat ćete poluautonomnu pomoć tokom svakog kilometra putovanja. 
SEAT Ateca

Porodični SUV.

Odvažan i robusniji nego ikada, SUV jasnih linija i dinimičnog dizajna sa performansama koje ne poznaju granice. On sa lakoćom prkosi svakom izazovu, bez obzira na teren.

  • Savršena sinhronizacija. Tehnologija Full Link omogućuje vam povezivanje vašeg smartphonea s 9,2" zaslonom infotainment sistema.
  • Krenite ugodno. SEAT Ateca isporučuje se s aplikacijom SEAT CONNECT kojom možete unaprijed namjestiti idealnu temperaturu i prije ulaska u vozilo. Upravljajte funkcijama daljinskim pristupom.
  • Prepustite se. Postavite brzinu i dopustite da je prediktivna automatska regulacija razmaka zadržava uz automatsko prilagođavanje drugim vozačima na cesti. 
SEAT Tarraco e-HYBRID

Naš najveći SUV.

Zašto ne sada? Nijedan san nije prevelik.

Sa 7 sjedišta SEAT Tarraco najveće je vozilo u našoj ponudi za sve one koji žele više. Sada je također dostupan kao e-HYBRID, pri čemu sadrži iste, prepoznatljive karakteristike inovativnog dizajna poput benzinske verzije, ali omogućava vam vožnju bez emisija štetnih tvari.

  • Provjerite nivo napunjenosti uz aplikaciju SEAT CONNECT i s lakoćom pronađite stanice za punjenje na 9,2" dodirnom ekranu.
  • Uz 20" aluminijumske felge za vrhunski stil i performanse.
  • 7 sjedišta s mogućnošću konfiguracije, kapacitet prtljažnika od 760 l i 1920 l ukupnog kapaciteta s preklopljenim stražnjim sjedištima.

Prostran. Potpuno opremljen.

Sve što vam je potrebno.

Bežično punjenje

Naša SUV vozila imaju Connectivity Box: umetnite smartphone i uživajte u bežičnom punjenju.

Jednostavno parkiranje

Potpora za parkiranje automatski vas uvodi u parkirno mjesto, a kamera Top View na infotainment zaslonu jasno prikazuje što se nalazi iza i oko vas.

Potpora u vožnji

Napredni sustavi, kao što je Travel Assist, poluautomatizirano prepoznaju radove na cesti te prilagođavaju vašu brzinu u skladu sa situacijom.  

Sigurnost

Sustav Pre-Crash zateže sigurnosne pojaseve i zatvara prozore te će u kombinaciji sa sustavom e-Call, čak stupiti u kontakt s hitnom službom.