Vaš SEAT u najboljim rukama.

SEAT servis

Spoj španjolske strasti i njemačkog inženjerskog umijeća. To je SEAT. Kako biste u tome mogli uživati i nakon kupnje, SEAT vam nudi mnoštvo različitih servisnih usluga. Tako vam, primjerice, Porsche Leasing nudi opsežne usluge financiranja. Uvjerite se sami.

Stručnjaci za vaš SEAT

SEAT stručni servis

Niko ne poznaje vaš SEAT tako dobro kao stručnjaci iz stručnog servisa marke SEAT. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil uvijek u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim servisnim uslugama poput online rezerviranja termina servisa, Clever Repair usluga i još puno toga. Profitirajte od najvišeg stupnja kvalitete i transparentnih troškova.

SEAT garancija mobilnosti

Neograničena mobilnost

Kupovinom SEAT vozila možete biti sigurni da imate vozilo vrhunskog kvaliteta. Međutim ponekad na putu dođe do situacije kada vam je potrebna pomoć. Vaše vozilo ima SEAT garanciju mobilnosti i potrebno je samo da pozovete broj za pomoć na putu. 

 

SEAT garancija

Putujte opuštenije.

Možete u potpunosti uživati u vožnji u svojem SEATu jer ste najbolje zaštićeni. Bez obzira na to je li riječ o SEAT produženom jamstvu ili SEAT mobilnom servisu.