SEAT originalna dodatna oprema

Za potpuno individualni osjećaj vožnje!

Individualizirajte svoju gradsku jurilicu opsežnom i jedinstvenom SEAT originalnom dodatnom opremom. Za pitanja vam stoji na raspolaganju vaš SEAT servisni savjetnik.

Aluminijske felge

Od elegantnih do sportskih.

Bilo da preferirate sportski ili elegantan nastup - stilske aluminijske felge iz SEAT originalne dodatne opreme nude odgovarajući dizajn za svačiji ukus.

Transport

Rješenja za svaki komad prtljage.

Bilo za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport. S transportnim rješenjima marke SEAT uvijek vam je pri ruci sve što vam je važno. Tako je primjerice krovni nosač tereta osnova za transportnu dodatnu opremu kao što je praktičan nosač za bicikl. Za pitanja vam stoji na raspolaganju vaš SEAT servisni savjetnik.

Infotainment

Najnovija tehnologija.

Najmodernija tehnologija u SEAT modelima ne nalazi se samo pod poklopcem motora nego i u unutrašnjosti vozila. Tako će se adapteri za smartphone i media playere pobrinuti za najveći stupanj povezivosti. Zahvaljujući handsfree sistemu moći ćete se lako usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati. Osim toga, raspoloživi navigacijski uređaji uvijek će vam pokazati najbrži put do odredišta.

Unutrašnji dekor

Doživite raznolikost.

Od upravljača preko podnih prostirki pa sve do letvica u pragovima i glave ručice mjenjača - svaki je detalj savršeno prilagođen vašem ukusu.

Više o SEAT Ibizi?