SEAT Leon SP eHybrid

Najbolje iz dva svijeta?

Više prostora. Više dometa. Novi SEAT Leon Kombi e-Hybrid koristi 100% električne energije. Na benzin se prebacuje samo kad je baterija prazna.

Šta je Plug-in eHybrid?

Struja. Benzin. Više performansi.

Novi SEAT Leon e-Hybrid više je od klasičnog hibridnog vozila. Kao i većina hibridnih automobila napuni bateriju automatski. Ali je isto i plug-in model.

To znači da normalno koristi svoj električni pogon. A benzinski motor aktivira samo kada je potrebna dodatna snaga. Za punjenje vam je potrebno samo normalno napajanje. Sa svojom modernom tehnologijom, SEAT Leon e-Hybrid nudi vam više raspona od čistog hibridnog ili električnog modela. A zahvaljujući 100% -tnom električnom pogonu, većinu vremena uopšte ne stvarate emisiju.

Prednosti eHybrida

Nova vožnja za svaki dan.

Za razliku od uobičajenih električnih i hibridnih automobila, e-Hybrid vam omogućuje povećanje ukupnog dometa zahvaljujući fleksibilnim opcijama punjenja.

Elektromotor radi sa povratnom energijom kočnice za više dometa.
Možete putovati do 50 km * bez CO2.
Koristite puni kapacitet baterije zahvaljujući vanjskom punjenju.
Uštedite novac na dnevnim putovanjima.
Performanse

Nastavite zajedno.

Performanse

Uključeni električni motor snage 85 kW kombinira se sa 1,4-litarskim TSI motorom za postizanje snage od 150 kW. Dva motora. Jači zajedno.

Domet

Novi SEAT Leon e-Hybrid dovodi vas tamo gdje želite ići. Odaberite samo električni režim za domet od 60 km* ili se odlučite za električni i benzinski domet od 800 km.

Samopunjenje

Zaustavljanje vam pomaže da idete dalje. Regenerativno kočenje puni električni motor kako bi vam pružio više snage dok ste na putu.

Punjenje

Energizirajte svoj dan.

Spremni ste za napajanje? Kod kuće ili na cesti, priključiti svoj novi SEAT Leon e-Hybrid brzo je i jednostavno.

100% za 3 sata sa Wallboxom.
100% u 6 sati na uobičajenoj utičnici.

Više o novom SEAT Leon SP-u?