Tehnologija

Život je prekratak za bilo što drugo osim najboljeg.

Sa savremenom tehnologijom ne postoje nikakva ograničenja. Novi SEAT Tarraco pobrinut će se da ostanete povezani. I da uvijek raspolažete najnovijim informacijama.

SEAT digitalni kokpit

Sve važno je u vidnom polju.

Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova. Navigacija. Automatska regulacija razmaka. Sistem Front Assist i potpora zadržavanja vozila na voznom traku. Sve informacije na 10,25" TFT ekranu s mogućnošću individualizacije. Odmah pred očima.

8" ekran sa SEAT Full Link tehnologijom

Više udobnosti. Svaki dan.

Sa SEAT Full Link tehnologijom te sistemom Apple CarPlay™ ili Android Auto™ možete aplikacije na svom smartphoneu pozvati direktno putem dodirnog ekrana. Jednostavno i sigurno.

Grijanje

Spreman, kada i vi.

Kada uđete, vaš SEAT Tarraco je već unaprijed prilagođen na željenu temperaturu. Dakle, ne morate da čekate.

Iskustvo

Ne radi se o zašto. Već o razlogu.

BEATSAUDIO™ zvučni sistem

Dobra muzika nikad ne stari. 400 W pojačalo. High-end subwoofer. 9 savršeno usklađenih zvučnika. Za odličnu reprodukciju zvuka.

SEAT drive profile

Sa različitim režimima vožnje prilagođavate parametre motora kao i karakteristike prenosa (sa DSG) u svoj stil vožnje: Comfort, Eco, Sport i Individual, kao i dodatno Off-Road i Snow sa pogonom na sva četiri točka 4Drive.

Bežični punjač

Želite da radite usput? Bežični punjač napuniće vaš pametni telefon. Bez kabla. Još jedna stvar o kojoj ne treba da brinete.

Više o SEAT Tarracu?