Izvještaj odbora

Zajedno jači nego ikad

2017. je bila godina održivosti za čitavu korporativnu kulturu SEAT-a. Mobilnost, povezanost i profitabilnost, razvili su se iznad prosjeka zahvaljujući posvećenim zaposlenima SEAT-a - čime se utire put za uspješnu, zajedničku budućnost.

Created in Barcelona

Moderno. Inspirativno. U pokretu.

DIGITALIZACIJA SUTRAŠNJICE.

SEAT radi na povezivanju automobila i njihovih vozača na način koji nikada ranije nisu imali. Jedan primjer je osnivanje KSMOBA Ventures i pokretanje platforme Justmoove za mobilnost.

KORPORATIVNA DRUŠTVENA ODGOVORNOST

SEAT pridaje važnost održivom razmišljanju i djelovanju u svim oblastima. Integritet, odgovornost i poštenu saradnju vidimo kao dio naše kulture i osnovu bolje budućnosti.

PROIZVODNJA, LOGISTIKA I OSIGURANJE KVALITETA

Godine 2018. smo napravili značajan pomak u ovim oblastima i razvili proizvode koji zadovoljavaju zahtjeve četvrte industrijske revolucije i digitalizacije.

NABAVKA

Svrha nabavke je da se osiguraju isporuke proizvoda i prvoklasne usluge, ali i da se sarađuje sa dobavljačima radi postizanja zajedničkih ciljeva.

PRODAJA I MARKETING

Prodaja i marketing jačaju imidž brenda povećanjem lojalnosti kupaca prema SEAT-u, kao i centralizaciji prodaje i postprodajnih usluga.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ.

SEAT vidi važnost inovativnog razvoja u ekonomskom i socijalnom smislu. Zato je kompanija lider u ulaganju u istraživanje i razvoj u Španiji.

ZAPOSLENI

Naši zaposleni su najvredniji dio naše kompanije. Sa posebnim programima, SEAT promoviše lični i profesionalni razvoj tako da se zaposleni osjećaju prijatno

VLADA I INSTITUCIONALNI ODNOSI

Zajedništvo i saradnja u socijalnom kontekstu: SEAT intenzivira svoje odnose sa političkim institucijama i kompanijama kroz različite sporazume.

FINANSIJE, IT I ORGANIZACIJA.

2018. bila je još jedna važna godina za SEAT, sa novim finansijskim izvještajima i velikim pomacima u digitalnoj transformaciji.