Socio-ekonomski aspekti

Pomjeramo nešto.

Od obezbjeđivanja novih radnih mjesta do promocije lokalne industrije - SEAT radi na tome da promjeni svijet na bolje. Sljedeće informacije se zasnivaju na podacima za finansijsku godinu 2017.

Poslovne-kartice

Promena je uzrokovana kretanjem.

Sa prodajom od 9,5 milijardi eura, SEAT nije samo lider u automobilskom sektoru, već i jedna od deset najvažnijih kompanija u Španiji.

Posao-Mašina

Jedna porodica. Jedna misija.

SEAT stvara više od 100.000 direktnih, indirektnih i indukovanih radnih mjesta u Španiji. Od ukupnog broja zaposlenih u 2017. godini, 51% je bilo ispod 30 godina.

Pokretačka sila ekonomije

Uspjeh počinje zajedničkom vizijom

Dobre investicije obezbjeđuju budućnost. Zaključili smo 60% naših ugovora za dobavljače sa španskim kompanijama i tako služimo kao pokretačka snaga za ekonomiju - čak i izvan našeg lanca snabdjevanja.

 

Promocija istraživanja i razvoja

Mi smo motor razvijanja

Ukupna investicija od 962 miliona eura u istraživanje i razvoj čini SEAT četvrtog po veličini investitorom u Španiji i broj jedan među industrijskim kompanijama.

Made in Spain

Kvalitet za svijet.

Made in Spain. Dostupno svima svuda. Kao vodeći izvoznik u španskom industrijskom sektoru, SEAT obezbjeđuje obim izvoza od 7,7 milijardi eura.

Stabilnost

Naša predanost je vredna truda.

U 2017. godini SEAT je povećao proizvodnju vozila za 20,7% i prodaju za 56,9% i dao važan doprinos jačanju domaće privrede.