Oprema

Bezbjednost i komfor za vaše dijete

Bezbjednost vaše djecu je glavni prioritet. Zbog toga, ovde prikazana dječija sjedišta ne samo da pružaju optimalnu zaštitu u slučaju udara, već se mogu i prilagoditi. Da biste mogli da obezbjedite pravo sjedište za djecu, treba imati u vidu sve elemente sjedišta i automobila, SEAT predstavlja mali izbor dječjih sedišta sa ISOFIX sistemima za pričvršćivanje. Vaš servisni savjetnik će vas rado posavjetovati!

Dječije sjedište PEKE G3 PLUS

Dizajnirana za djecu od 3 do 12 godina i tjelesnu težinu od 15 i 36 kg. Pričvršćivanje preko sigurnosnog pojasa sa tri tačke. Visina naslona za glavu se može podesiti u 11 položaja i samo jednom rukom. Takođe se može koristiti bez naslona. Posjeduje i poklopac koji može da se skine i opere

Dječje sedište KIDFIX XP

KIDFIX XP nudi roditeljima bezbjednost a djeci komfor. Ovo inovativno sjedište sa X-PAD naslonom daje pojačanu frontalnu zaštitu. Njegove duboke, potpuno postavljene bočne stranice obezbjeđuju zaštitu za glavu i vrat. Za djecu od 4 do 12 godina.

SEAT dječije sedište DUO PLUS

Za djecu od 9 mjeseci do oko 4 godine ili od oko 9 do oko 18 kg, ova sjedišta omogućavaju udoban i bezbjedan transport. Sa 3-stepenim podešavanjem nagiba, ono se idealno prilagođava potrebama djeteta i sa sigurnosnim pojasom sa 5 tačaka je optimalno obezbjeđeno.

SEAT dječije sjedište Peke G1 Trifix I-Size

Savršeno se prilagođava potrebama djece visine od oko 76 do oko 105 cm. Laka i sigurna instalacija zahvaljujući integrisanim ISOFIX sidrima i gornjim vezama.

SITZSCHONER

Schützt den Sitz vor Druckstellen. Mit Tasche für Accessoires im unteren Bereich.

€ 17,90

Uložak sjedišta

Štiti sjedište od tačaka pritiska. Sa džepom za pribor na dnu.