Oprema

Bez skretanja do odredišta

Stignite opušteno - zahvaljujući odgovarajućim navigacionim uređajima. Svaki model zadovoljava sve vaše potrebe putovanja i informiše vas u realnom vremenu o trenutnim uslovima saobraćaja, vremenu i parkingu. Vaš SEAT servisni savjetnik će vam rado dati savjet o izboru odgovarajućeg navigacionog uređaja!

GARMIN Drive 51 LMT-S

Sa kartama 22 zemlje

Sa Garmin Drive 51 LMT-S CE, na raspolaganju vam je navigacioni sistem sa 5-inčnim ekranom osjetljivim na dodir. Pruža pouzdanu navigaciju, informacije o saobraćaju u realnom vremenu putem veze za pametne telefone i ažuriranja mapa za Centralnu Evropu (22 zemlje). TripAdvisor je odličan način da vidite mjesta kao što su hoteli, restorani i atrakcije - uključujući i recenzije.

GARMIN Drive 51 LMT-S

Sa kartama 46 zemalja

5-inčni displej sa besplatnim ažuriranjima mapa za cijelu Evropu, uključujući bezbjednosni paket i opcionalne stacionarne radarske informacije, uvijek ažurirane sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu, parkingom, vremenom i benzinskim stanicama.

GARMIN DriveAssist 51

Navigacija i kamera 46 zemalja

Garmin DriveAssist 51 LMT-S EU povezuje navigacioni sistem i DashCam iza 5-inčnog ekrana. Takođe možete primati obavještenja, kao što je dolazna e-pošta i pozivi direktno na ekranu vašeg navigacionog sistema tako da ste up-to-date u pokretu.

GARMIN DriveSmart 51 LMT-S

Sa kartama 46 zemalja

Vozite bolje sa Garmin DriveSmart ™ 51 LMT-S sa 5-inčnim ekranom osjetljivim na dodir. Sugestije sa sajta TripAdvisor® i Fourskuare® omogućavaju vam da otkrijete popularna mjesta i aktivnosti. Preko Watch Link App možete poslati navigacione podatke na Garmin Smartwatch!

Sa kartama 46 zemalja

GARMIN DriveSmart 61 LMT-S

Sigurno i brzo ćete doći do svog odredišta sa Garmin DriveSmart ™ 61 LMT-S sa 6,95 "frameless touch screen. Uz preporuke TripAdvisor® i Fourskuare®, otkrijte popularna mjesta i aktivnosti. Uz LiveTrack možete podijeliti trenutnu poziciju ili poslati podatke na Smartwatch.