Pregled - Arona - SEAT Bosna i Hercegovina | SEAT

Nova SEAT Arona

DIZAJN

Full LED

TEHNOLOGIJA

Bežični punjač

SIGURNOST

Detekcija mrtvog ugla
NOVA SEAT ARONA

Dolazi crossover

Nova SEAT Arona, gradski crossover. Sa naprednim motorom visokih performansi. Agilna, Oštra. Spremna za sve. Jeste li vi?

IZABERI SVOJU BOJU

Vrijeme je da pomiješate boje

PROMJENI BOJU

Imate omiljenu boju? Nova SEAT Arona ih ima deset. A možete mijenjati i boju krova i birati između crne, bijele, narandžaste i sive.

TEHNOLOGIJA

Preuzimite kontrolu

Tehnologija je na vrhunskom nivou. Bilo da je to Bežični punjač, 8" displej s Full Link sistemom,  BeatsAudio sistem, Kessy sistem ili ambijentalno svjetlo, SEAT Arona Vas održava konektovanim i potpuno u kontroli.

8" displej s Full Link sistemom
Bežični punjač
Kessy sistem
SIGURNOST

Sigurnost na putu

Prepustite se. SEAT Arona Vam čuva leđa. Adaptivni tempomat, Front assist, detekcija mrtvog ugla, sistem za prepoznavanje umora vozača i još dosta stavki brinu da vozite pouzdani u ovog crossover-a.

6 zračnih jastuka
Front Assist - nadzor prostora ispred vozila
Full-LED-prednji farovi
GALERIJA

Xcellence-stil života

Neuobičajeno i originalno sa Xcellence varijantom. Uživajte u oštrim linijama i aluminijumskim felgama. Elegantna unutrašnjost sa dekorativnim detaljima.

PRTLJAŽNIK

POJAVA

UNUTRAŠNJOST

RETROVIZORI

NOVI DIZAJN

GALERIJA

Dinamika u svakom detalju

FR je savršen za sportski duh i dodaje dinamičnost već sportskom izgledu modela Arona. Aluminijske felge, ekskluzivna unutrašnjost i kožni multifunkcionalni upravljač doslovno Vam pružaju osjećaj kvaliteta.

SPORTSKI DETALJI

ALUMINIJSKE FELGE

KROMIRANI NOSAČI

FULL LED SVJETLA

FR LOGO