Nova Ibiza | SEAT
Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Nova SEAT Ibiza

OD

24.181,00 KM

DIZAJN

Full LED

TEHNOLOGIJA

Bežični punjač

SIGURNOST

ACC

KOMFORT

BeatsAudio
NOVA SEAT IBIZA

Ovo je Vaš trenutak

Nije vrijeme za stajanje. Cijeli grad je pred Vama. Nova SEAT Ibiza kombinuje posljednju SEAT tehnologiju sa predivnim dizajnom kako bi pružila najbolje iskustvo. Spremni za pokret?

GALERIJA

Xcellence-stil života

Neuobičajeno i originalno sa novom Xcellence varijantom. Uživajte u oštrim linijama i 17" aluminijumskim felgama. Elegantna unutrašnjost sa dekorativnim detaljima.

PRTLJAŽNIK

355 litara i visinska pregrada

POJAVA

17" aluminijske felge

RETROVIZORI

U sivoj boji

ELEGANCIJA

Nova unutrašnjost i detalji

NOVI DIZAJN

Oštre linije i kromirani detalji
GALERIJA

Dinamika u svakom detalju

FR je savršen za sportski duh i dodaje dinamičnost već sportskom izgledu modela Ibiza. Aluminijske felge, ekskluzivna unutrašnjost i kožni multifunkcionalni upravljač doslovno Vam pružaju osjećaj kvaliteta.

RETROVIZORI

U crnoj boji

SPORTSKA SJEDIŠTA

Sportski detalji u unutrašnjosti

ALUMIJSKE FELGE

Dinamični dizajn

PANORAMSKI KROV

Pustite sunce u kabinu

KOMANDNA TABLA

Novi dizajn i više prostora
INFOTAINMENT

Zašto čekati sutra

OTKRIJ TEHNOLOGIJU

Iskoristite svoj pametni telefon u potpunosti sa 8" ekranom osjetljivim na dodir, Full Link Tehnologijom, Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink-om. Intuitivno integrisana navigacija pobrinuće se da ste na pravom putu. SEAT profili vožnje i kamera za vožnju unazad još više će Vam olakšati svakodnevicu.

TEHNOLOGIJA

Još više tehnologije

BEŽIČNI PUNJAČ

Prazna baterija? Dovoljno je da ostavite Vaš pametni telefon u pregradi sa bežičnim punjačem. GSM pojačalo će obezbjediti dobar signal.

KESSY SISTEM

Uđite ili izađite u otkucaju srca. Pulsirajuće dugme automatski se uključuje kada otključate Vašu SEAT Ibizu. Dovoljno je da pritisnete dugme za start motora.

BEATSAUDIO ZVUČNI SISTEM

Svaka avantura traži i muzičku numeru. Vaša nova SEAT Ibiza ima ozbiljan zvučni sistem, zahvaljujući pojačalu snage 300W, šest zvučnika i subwooferu visoke klase BeatsAudio.

UNUTRAŠNJOST

Vaš svijet, Vaš stil

PROMIJENI RASPOLOŽENJE

Čitav svijet Vam je na dlanu sa novim modelom SEAT Ibiza. Ali i u unutrašnjosti se nalazi veliki broj iznenađenja. Nova komandna tabla, veliki broj kombinacija boja,  ambijentalno svjetlo i još više prostora nego ranije.